Miro600V Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam. Kolega z zaprzyjaźnionego z Maxbimmerem klubu\forum www.bmwauto.pl dnia 12 lipca 2008 przystępuje do Sakramentu Małżeńskiego o godzinie 17:00 w Kościele św. Michała Archanioła przy ul. B. Prusa 78 we Wrocławiu, czyli już w tą sobotę. Wiem, że trochę późno, żeby was zapraszać, ale byłoby super, gdybyście do nas dołączyli Na pewno było by fajnie młodej parze, gdyby pokazało się jak najwięcej beemek Tomek jest wielkim fanem BMW, więc na pewno wzruszy go widok dużej ilości jego ulubionych aut Wszyscy są mile widziani! Tutaj są szczegóły: Jeśli chodzi o harmonogram czasowy: Parę minut po 14 wyjeżdzam w kierunku domu Pani młodej, następnie krótkie błogosławieństwo, zdjęcia ze świadkami w plenerze nieopodal powrót do domu młodej i do kościoła wyjazd o 16:30. Wobec tego są dwie opcje do wyboru przez Was: I. Jeśli macie ochotę, czas, możliwość itd. towarzyszyć mi już od mojego domu będzie mi miło. Wiąże się to niestety z dłuższym czasem oczekiwania na ceremonię ślubu. II. Dojeżdzacie na ok 16:25 pod dom Panny Młodej i jedziemy pod Kościół a po ceremonii "odwozicie" mnie pod dom weselny (jeśli będziecie mieli ochotę, czas, możliwość itd). gdzie dostajecie weselną na drogę powrotną Wybierzcie i dajcie znać jak Wam lepiej żebym wiedział co i jak Celownik na dom mój: 51,104618 ° 17,152829 ° Celownik na dom Panny Młodej: 51,122966 ° 17,057108 ° P.S. W razie pytań piszczie na Priv lub na gg: 7153155 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 no chłopaki, jesteście na miejscu, My jedziemy ze sląska. Wiem że dacie rade się zorganizowac. nas wielu nie będzie neistety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 hmm ja do sw. michala nie mam daleko jesli nie pojade do nysy a naprawie autko to wpadne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 jutro napisze gdzie i o której sie spotykamy. My w sumie będziemy na rynku około 13-tej. pochodzimy sobie i na spokojnie bedziemy podjeżdżac do pana mlodego. Napewno suveniry bedą 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 hehe św. michała to moja parafia , mieszkam niedaleko ale niestety jade jutro do nysy wieć mnie nie będize, szkoda że tak późnio to info dajesz. pzdr <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Troche pechowy termin bo sporo autek z wrocka leci dzisiaj wieczorem do Nysy Ale pewnie pare osób sie znajdzie , najlepszego młodej parze bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeztom Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 kurcze szkoda, ale i tak mamy nadzieje że pare autek się znajdzie. Post jest póxno bo i my nie wiedzielismy długo czy przyjedziemy, a nie chcielismy robic zadymy że wszedzie oglaszamy że bedziemy a poxniej inne kluby by przyjechały a nas by nie było... dzieki za checi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro600V Opublikowano 11 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Byłoby naprawdę super, gdyby chociaż kilka BeeMek od was się pojawiło <bmw_1> Troche pechowy termin bo sporo autek z wrocka leci dzisiaj wieczorem do Nysy Lipa Ale tak jak mówi Jeztom - sami nie wiedzieliśmy do końca jak to będzie... :roll: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi