krzysiek_jbl Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Witam jestem nowym użytkownikiem bmw i jeszcze wszystkiego nie wiem o tym aucie , mianowicie do czego służy to coś co jest umieszczone w lewym i prawym rogu koło kielicha w kolorze pomarańczowym oto link: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/3ba9ae980ee54cc6.html porostu mam urwany przy tym kabel i nie wiem czy to ma na coś jakiś wpływ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 czujnik airbaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 dokladnie tak kolego jest to cujnik od poduchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_jbl Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 to już chyba wiem od czego mi mruga kontrola poduszki ,Dzieki za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi