Rybka318is Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam.Zamierzam zamontowac lpg do mojej BMW.Obdzwonilem kilka warsztatow i w jednym z nich powiedziano mi ze montaż wlewu lpg pod klapką wlewu paliwa ma niedlugo zostac zabroniony,dokladniej ze samochody z takim rozwiazaniem nie przejda przegladu na stacji diagnostycznej.Ja wlasnie u siebie chcialem zastosowac takie rozwiazanie. Czy ktos z was cos o tym slyszal ??? :?: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam.Zamierzam zamontowac lpg do mojej BMW.Obdzwonilem kilka warsztatow i w jednym z nich powiedziano mi ze montaż wlewu lpg pod klapką wlewu paliwa ma niedlugo zostac zabroniony,dokladniej ze samochody z takim rozwiazaniem nie przejda przegladu na stacji diagnostycznej.Ja wlasnie u siebie chcialem zastosowac takie rozwiazanie. Czy ktos z was cos o tym slyszal ??? :?: <bmw_3> A czy kiedykolwiek ktos zaglądał Ci pod klapke wlewu paliwa przy przeglądzie :?: :lol: Diagnostów w gruncie rzeczy interesuje tylko papier na legalizacje butli w wiekszosci przypadków nawet nie sprawdzaja szczelnosci instalacji przy przeglądzie :wink: Moim zdaniem spokojnie mozesz montowac wlew gazu przy wlewie paliwa <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 poza tym prawo nie dziale wstecz, jeżeli zamontujesz zanim wejdzie przepis to nie mają nic do gadania pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 montujemy lpg.! i o takim przepisie wogole nie słyszałem a w ciagu tyg. zamontowalismy przy ok. powiedzmy czterech atach wlewy gazu przy wlewach paliwa! przepisy nie moga zmienic sie z dnia na dzien! wiec uwazam ze to kopletna bzdura! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Danich, a powiedz mi w takim razie czy w E36 nie ma problemu z takim wlewem? Tj. czy jest na to wystarczajaco miejsca. Zajmujesz sie tym wiec beda miał rade fachowca jak mi kolo zacznie mówic ze w tym aucie sie nie da. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 tak da rade ale dwu czesciowy! tzn. jest dokrecany wlew! to jest drozsze ok 80zł.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi