Pyton Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 http://moto.allegro.pl/item394985312_bmw_320ci_coupe_kpl_body_kit_m3_.html Wszystkie opinie za i przeciw z uzasadnieniem mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 jak dla mnie pelen wypas sam poluje teraz na e46 coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyton Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Tez poluje i sie zastanawialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny13 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 wygląda Swietnie uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Mnie się bardzo podobuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 piękna uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 gustownie z klasą że tak powiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Udaje coś czym nie jest. Zwykły Fake. Wolałbym oryginał 320CI niż podróbkę - nawet najlepszą M3. Największy wstyd jest wtedy gdy ktoś kto zna się na temacie lub jest właścicielem M3 oryginalnego z żenadą spojrzy na takie coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Udaje coś czym nie jest.Zwykły Fake. Wolałbym oryginał 320CI niż podróbkę - nawet najlepszą M3. Największy wstyd jest wtedy gdy ktoś kto zna się na temacie lub jest właścicielem M3 oryginalnego z żenadą spojrzy na takie coś... Dokladnie to jest tak jak ze znaczkami ///M3 na 316i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZESKI Opublikowano 23 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2008 przejechac sie i umrzec - ale powaznie jest swietnie zrobiona jeszcze jak dla mnie czarne szyby i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2008 Autko wygląda świetnie ale róbcie dalej M-ki z 1,6... Stoję na światłach, myślę że nie mam szans a tu miłe zaskoczenie - M3 zostaje w tyle, hehehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 http://moto.allegro.pl/item394985312_bmw_320ci_coupe_kpl_body_kit_m3_.htmlWszystkie opinie za i przeciw z uzasadnieniem mile widziane przeróbki... tam przeróbki to tarcze.... a reszta to m pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 10 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ładnie zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi