Alaszi Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 -Mozliwe ze uda nam sie rozbic namioty w tym miejscu gdzie poprzednio to rozpalimy ognisko :drunk: ja ide po drzewo do lasu..........pamietajcie o latarce bmw_beer :mrgreen: Piotr idziemy razem bo zginiesz jak mnie nie bedzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 Kosa, dałbyś radę wziąć sprzęt bo drażni mnie trochę ta kontrolka od poduchy? wezme ale nie wiem czy ten interfejs zrobi cos z poducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 to dobra pora wyjazdu 18 30 ja nadal potrzymuje to ze dolacze na autostradzie przy zjezdzie na olawe jak ostatnio.mysle ze pogoda nam dopisze i bendzie jak wczesniej.To dozobaczenia do jutra pozdro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 ja również planuje razem ze śliwą wruszyć razem... mimo nieplanowanego kursu do wrocka ktory mysze odbyc o godzine 15 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUCKY Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2008 szkoda ze ten zlocik jest w ten weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ja raczej bede sie dołaczał na zjezdzie w wojkowicach bo na bielany raczej sie nie wyrobie , jak cos to niech ktos do mnie zatarabani tak jak ostatnio ze juz wyruszyliscie z bielan i jedziecie autobanem :drunk: Zostało juz tylko 9 godzin hehe <bmw_3> :gril: bmw_beer :drunk: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Mordulec ja do ciebie dryndne jak wyjedziemy z bielan bmw_beer a itak w końcu nie wiem kto na bielany przyjedzie ehh..... trudno wyjedziemy o 18:30. do zobaczyska <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 dzieki za mily weekendzik bylo super czkac tylko na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Hary No co ty gadaszzz!! :mrgreen: Było zajeb** yo jest nie do opisania, ciekawe przygody z prywatnymi basenami w namiotach, jak zwykle mało snu dużo alko i na zakąske paliwo rakietowe nic tylko czekać na film pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 na teutatesa pastoramixy bylo rewela pozdrawiam wszystkich a co niebyli niech zaluja :drunk: banan zaciskam caly czas rusalki,ale lyknalbym paliwka alaszi jest w tym moc uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 tajsoniksy śliwiksy i inne nowe ksywy co tam się nie działo popieram wcześniejsze wypowiedzi było rewelka!!!!! kto nie był niech żałuje !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Było mega fajnie. Pogoda tylko w sobotę troszkę nie dopisała, ale nie ma to jak wyjazd z przygodami. Alaszi jak tam tel i koszulka z piątą nogą hihi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Paweł tel. dostał wstrzas i działa tylko jakos nie poprawie ale jest ok koszulka wyprana :twisted: namiot sie suszy ale była super zabawa Co TY GADASZZZZZ!!!!!! :mrgreen: kto nie był to lipa bo zabawa przednia chwile ulotne i te sprawy dzieki z miła zabawe oby wiecej takich wyjazdów :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Miała być Nysa a była "ostatnia posługa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 hehe a co to wesele w McDonaldzie czy pani młoda zgłodniałą i zajechaliście ?? pozdro bmw_beer P.S. Fajnie że chociaż z nami po autostradzie leciałeś szczęscia zycze :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Miała być Nysa a była "ostatnia posługa" To jeżeli to tak, to życzę dużo szczęścia, cierpliwości, miłości i wszystkiego co tylko potrzebne, na Nowej ( "Lepszej" ) Drodze Życia <bmw_1> <bmw_1> [ Dodano: 14 Lipiec 08, 22:30 ] Jeżeli chodzi o wyjazd, to generalnie bylo świetnie, nawet pogoda zbytnio nie mogła popsuć dobrej zabawy :gril: :party: :mrgreen: :drunk: Jedyne co mnie wkurzało to to, że niektóre osoby, w ogóle nie poczuwały się do tego, aby cokolwiek pomóc np. przy sprzątaniu, składaniu namiotu. Skoro bawimy się razem, to należałoby też razem po tej zabawie posprzątać ( na pewno poszłoby o wiele sprawniej i szybciej). I oczywiście troszkę ciężko było z jednym grilem na tyle osób Ale spoko kolejnym razem przerzucamy się na "Dania w 5 minut" :mrgreen: Pozdrawiam <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyłka Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 dokładnie tak jak Pola pisze. Do zabawy wszyscy, a do pomocy... Wracając do imprezy to było super Deszczyk "kropił", słonko było można zaliczyć weekend do tych udanych <bmw_2> happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 http://youtube.com/watch?v=CI7_FiEFhCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 CO TY GADASZZZZ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 Łeeeeee to nie to samo NO CO TY GADASZZZZZZZZZ :drunk: to był kabaret dopiero :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 śliwa był lepszy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Tu jest oryginał Ale itak śłiwa przebija wszystkich bmw_beer http://youtube.com/watch?v=PnFgOa7Kl1k&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 co ty gadaszzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!!kabaret w nysie i tak byl lepszy nawet od orginalu tego z you tube, przebojowe warzywa bondiuel <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 a co sie dzieje z filmami i galeria z nysy ?? jest w drodze ?? pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 a co sie dzieje z filmami i galeria z nysy ?? jest w drodze ??pozdro for all Klip sie robi a foty beda w galerii jak Krzysiek wróci to wrzuci bo ja nie mam takich kompetencji [ Dodano: 20 Sierpień 08, 20:15 ] Galeria z Nysa Samer Patrol 2.0 :drunk: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=52 [ Dodano: 7 Październik 08, 22:44 ] Jest wkoncu i klipek z Nysa 2:0 długo to trwało (problemy natury techniczej) ale udało sie to przekonwertowac i poskładac :drunk: http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/nysa-2-0.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi