mariusz13 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 oj będzie się działo !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 ja wbijam jak ostatnio śliwa ze zjazdu na autostrade happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 zabiorę tą płytke z tuningowiska może coś ktoś naprawi jak będzię projektor to się pośmiejemy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami :drunk: bmw_beer bedzie farjde am faren Tak? To interesujące :wink: :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami :drunk: bmw_beer bedzie farjde am faren Tak? To interesujące :wink: :wink: :wink: hehehe i wydalo sie ze Pola o niczym nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 a ja mam taką propozycje żeby jakoś wstępnie określić godzine spotkania w piatek na bielanach pod DECATHLONEM na prakingu AUCHAN?? Czy godzina 17 by wszystkim zainteresowanym pasowała?? I tak przy okzaji fajnie by było jak by sie chętni określili czy będą na bielanach czy dołączą po drodze czy dojadą od razu na miejsce bo ostatnio wielie osób sie deklarowało a na miejscu spotkania było tylko 5 aut:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami :drunk: bmw_beer bedzie farjde am faren Tak? To interesujące :wink: :wink: :wink: hehehe i wydalo sie ze Pola o niczym nie wie Taaa jasne "nie wie" od tygodnia mnie namawia na tego niebieskiego wynalazka z 3 kulkami a teraz sciemnia ze nic o tym nie wie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami :drunk: bmw_beer bedzie farjde am faren Tak? To interesujące :wink: :wink: :wink: hehehe i wydalo sie ze Pola o niczym nie wie Taaa jasne "nie wie" od tygodnia mnie namawia na tego niebieskiego wynalazka z 3 kulkami a teraz sciemnia ze nic o tym nie wie :lol: okaze sie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 proszę nie robic OFF-a bo sie pogniewamy....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 ja na 17stą mogę być przy auchanie o ile tam trafię ! polece a4 to chyba nie zabłądze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 ja bede lecial na paczków - nysa, wiec spotkamy sie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 goglin okej mysle ze jak oni spotykaja sie o 17 stej to mysle ze my tez w granicach 17 stej moze po jak myslisz bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja niestety odpadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja niestety odpadam szkoda rafał a z kim będę kradł parasole i ławki? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Kosa, dałbyś radę wziąć sprzęt bo drażni mnie trochę ta kontrolka od poduchy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja niestety również nie mogę pojechać z Wami :cry: Teście zwalają się na weekend.Życzę wszystkim wspaniałej zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 witam ,niestety z przyczyn technicznych nie będzie mnie w Nysie (jade po tapicere), Jest wolny pokoik dwu osobowy na ośrodku w Nysie,który zarezerwowałem jeśli są chętni czekam do wieczora na info ,jeśli nie będzie chętnych zwolnie rezerwacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 LISTA: 1. Kosa 2. harry,Alaszi 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Paweł + Karolina & ?? 8. Goglin+Macku 9. Carlos z Ira + gromadka 10.sliwa99 11. mariusz13+ syn na 100% <bmw_3> aktualna lista <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ale 17 to raczej za wczesnie bedzie proponuje sie ustawic na 18:00 na bielanach a o 18:30 wyjazd z bielan , ja chyba i tak sie dołącze tak jak ostatnio na nastepnym zjezdzie bo nie wiem czy sie powyrabiam na bielany (sam dojazd do bielan moze trwac z 40 minut) przerabialismy to jak była impreza w karpaczu bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami :drunk: bmw_beer bedzie farjde am faren Tak? To interesujące :wink: :wink: :wink: hehehe i wydalo sie ze Pola o niczym nie wie Taaa jasne "nie wie" od tygodnia mnie namawia na tego niebieskiego wynalazka z 3 kulkami a teraz sciemnia ze nic o tym nie wie :lol: okaze sie na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 mogę być na 18stą to w końcu która godzinka żebym nie czekał!! [ Dodano: 9 Lipiec 08, 19:53 ] niech ktoś da namiar na siebie kto jedzie bo mogę gdzieś w korku utknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 mogę być na 18stą to w końcu która godzinka żebym nie czekał!! [ Dodano: 9 Lipiec 08, 19:53 ] niech ktoś da namiar na siebie kto jedzie bo mogę gdzieś w korku utknąć na pw podałem Ci kom <bmw_2> no i smigniemy tak jak Mordulec napisał o 18.oo na bielanach a o 18.30 wyjazd <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 W ramach przypomnienia : -Smigamy na prawie 3 dni dlatego proponuje zrobic zakupy wczesniej zeby potem od razu zaczac od kolacji z grila a nie jezdzenia w poszukiwaniu sklepu. -Proponuje zeby kazdy zabrał ze sobą jakies fotele ogrodowe / krzesełka w miare mozliwosci stoliki (wkoncu trzeba na czyms kieliszki rozstawic :lol: :drunk: ) bo perspektywa 2 dni imprezowania na stojąco nie jest optymistyczna dlatego zadbajcie o własne siedzenia <bmw_3> bmw_beer :drunk: -Jesli ktos ma jakąs lampke która mozna by podłączyc na wieczór zeby nie siedziec po ciemku to prosze zabrac ze sobą bmw_beer -Jest równiez knajpka/bar czyli frytki/gyros/knysza itp -Na terenie kempingu , są normalne prysznice z ciepłą wodą , ewentualnie kąpiel w jeziorku najlepiej pod wieczór w okolicach 21 (od razu 2 browarki człowiek lżejszy po pływaniu :lol: ) -Mozliwe ze uda nam sie rozbic namioty w tym miejscu gdzie poprzednio to rozpalimy ognisko :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 -Mozliwe ze uda nam sie rozbic namioty w tym miejscu gdzie poprzednio to rozpalimy ognisko :drunk: ja ide po drzewo do lasu..........pamietajcie o latarce bmw_beer :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam widzę że znów się szykuje tłusty wyjazd a my :?: zaś nie możemy z żonką wtedy urlop wywczasy nad morzem a teraz weselicho. Ale może namówie żonke na sam przejazd w kolumnie. happy_bmw . Tylko jakąś konkretną godzinke już mamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi