Goglin Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 1. Kosa 2. harry,Alaszi + Pamela 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+bagaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Pola, serdeczne dzięki, będziemy coś kombinować, a w razie co zawsze zostaje kupno ciepłych śpiworów, co bym nam groszek nie zmarzł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macku Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 1. Kosa 2. harry,Alaszi + Pamela 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 8) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 dzwoniłem do Nysy ,ale niestety o pokoiku można zapomnieć ,ja dostałem dwójeczke ale ale tylko dlatego że ktoś odmówił rezerwacje .Być może na miejscu coś da się załatwić bo z tego co widziałem ostatnio jest pare domków do wynajęcia z podanymi numerami tel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 1. Kosa 2. harry,Alaszi + Pamela 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 11. Carlos z Ira + gromadka pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 1. Kosa 2. harry,Alaszi + Pamela 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 11. Carlos z Ira + gromadka pozdro for all 12.sliwa99 [ Dodano: 5 Lipiec 08, 12:59 ] carlos mam nadzieje ze teraz nie zachorujesz bo dosluchalbym tych 12 kawalow. pozdro dla wszystkich i dozobaczenia w nysie uklon_bmw [ Dodano: 5 Lipiec 08, 13:14 ] mordulec jak dasz rade to niezapomnij mi o tej naklejce maxbimera.mam nadzieje ze niezrobiom mi takiego chrztu jak w nysie jasowi <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 1. Kosa 2. harry,Alaszi + Pamela 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 11. Carlos z Ira + gromadka 12.sliwa99 :party: :gril: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frez Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 o ktorej godzinie w niedziele bedziecie wyjezdzac? musze zobaczyc jak z praca uda mi sie zalatwic, moze sobota wolna bedzie jesli nie to wpadlbym nawet na pare godzinek w niedziele przelamac pierwsze lody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 o ktorej godzinie w niedziele bedziecie wyjezdzac? musze zobaczyc jak z praca uda mi sie zalatwic, moze sobota wolna bedzie jesli nie to wpadlbym nawet na pare godzinek w niedziele przelamac pierwsze lody mysle ze tak jak ostatnio kolo 15-16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mysle ze tak jak ostatnio kolo 15-16 Dokładnie wracamy w niedziele raczej w godzinach popołudniowych zeby troche "odespac" sobotnią imprezke :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Dokładnie wracamy w niedziele raczej w godzinach popołudniowych zeby troche"odespac" sobotnią imprezke :drunk: bmw_beer nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 rynna nie budzi tylko oszałamia :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 nie boj nic Mordulec albo banan albo rynna nas obudzi Ja tam jestem umówiony z Polą na ten niebieski wynalazek z 3 kulami :drunk: bmw_beer bedzie farjde am faren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 ja sie zastanawiam nad nartami wodnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 a ja z Alaszim chyba rynna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 a moze jeszcze bardziej ekstremalnie i prelot tym spadochronem za motorowa moze byc ciekawe :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 6 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Witam <bmw_2> ZAPRASZAM Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 1. Kosa 2. harry,Alaszi + Pamela 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 11. Carlos z Ira + gromadka 12.sliwa99 13. mariusz13+ syn na 100% :party: :gril: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 hehe to widze ze składzik jak w karpaczu bedzie bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 hehe moze nawet i lepszy LISTA: 1. Kosa 2. harry,Alaszi 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 11. Carlos z Ira + gromadka 12.sliwa99 13. mariusz13+ syn na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 SEBA daj namiar jakiś numer jak będziesz jechał z polkowic to polecimy razem!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 zapowiada sie dobra imprezka oby pogoda nam sprzyjala LISTA: 1. Kosa 2. harry,Alaszi 3. Mordulec & Pola 4. Banan 5. Madziulka&Krzysiek 6. Piotr + Beata + 2 osoby 7. Sebastian + Sandra 8.leszek&jadzia 9. Paweł + Karolina & ?? 10.Goglin+Macku 11. Carlos z Ira + gromadka 12.sliwa99 13. mariusz13+ syn na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 zapowiada sie dobra imprezka oby pogoda nam sprzyjala http://wiadomosci.onet.pl/1784384,11,item.html wg prognoz ma byc niezla patelnia :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 to jak beda takie uply to bedzie naprawde syto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 witam!podajcie tylko dokladny czas wyjazdu z wrocka a ja dolacze jak ostatnio na autostradzie.goglin jedziesz z wrocka czy jzk ostatnio tez dolaczysz z olawy bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi