Krzychu_88 Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Czy wie ktoś może ile wchodzi oleju do silnika 2.0, 24 zaworowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 wpisz 7 ostatnich znaków nr nadwozia i bedziesz mial Motor Oil http://www.e34.de/vin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 6.5litra u mnie tyle wchodzi to u Ciebie raczej też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 5,75 L ale przy wymianie 5 litrów wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Patryk napisal ,,6.5litra u mnie tyle wchodzi to u Ciebie raczej też." Do mojej dwu litrówki M50 tylko 5,75 l wchodzi :lol: kumpel leje do M52 6.5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 już wymieniłem i weszło 5,5 litra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi