Nx_sz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Witam mam takie pytanie moze ktos sie orientuje... Chciałbym wymienic olej w moście w którym mam szpere i nie iwme jakim olejem zalać Ma może ktoś jakieś pomysły?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 do szpery nie lej byle czego bo szpere załatwisz z tego co wiem olej do szpery dostepny tylko a aso litr ok 70zł! ale dowiedz sie jeszcze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 BMW poleca olej CASTROL SAF-XJ 75W-140 I ja etz polecam ,bo jak miale mzwykla szpere to tez taki stosowalem. np tu masz uakcje, do dtfra wchdozi okol o2l https://ssl.allegro.pl/item380632704_castrol_saf_xj_do_dyfrow_ls_jeep_bmw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Dzieki Bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi