PłotekDDZ Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Pomóżcie mi znaleźć czujnik temperatury w e34 2.0 m50 24 zaworowy Od miesiąca mam problem z obrotami po rozgrzaniu silnka. Wzrastaja do ok. 2500/min i nie mają zamiaru spadać.Krokowca wymieniłem , dolot uszczelniłem i dalej lipa. Jak bylo tak jest . Po zgaszeniu silnika mam problem z ponownym odpaleniem, poprostu go zalewa.Nasz wspóly klubowicz podpowiedzial że przyczyną może być czujnik temperatury lecz nie mogę go zlokalizować.Prosze o podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 znajduja sie dwa jeden przy drugim! pod kolektorem ssacym blisko rozrzadu! ale pewnie zeby je wymienic pewnie kolektor trzeba wywali! sa dwa jeden od wskaznika a drugi od kompa.! duzo na forum było o tym pisane! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi