Jule Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 :mrgreen: Rekin jest moj :twisted: malz jezdzi 530d :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 eh kobiety, moja trzy km na ręcznym jechała, a później dzwoni że coś z koła się dymi, szczęście w nieszczęściu że do połowy zaciągnołem, na usprawiedliwienie dodam że słońce paliło i świecącej lampki "P" nie było widać , bunia jakoś przezyła, teraz za karę jak troche śniegu jest to z żoną bokami jeżdżę , :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jule Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 eh kobiety, moja trzy km na ręcznym jechała widzisz Piotrze i wlasnie o tym mowie.... gdyby kobiety wiecej i czesciej jezdzily, to z doswiadczenia by zonka wiedziala ze autko cos gorzej idzie, a ten nieprzyjemny zapach to jest od hamulca.... tego zapachu nie da sie nie poczuc :twisted: Ja w mojej 318i to czulam nawet kiedy sie automat od klimy wlacza, tak ja mialam opanowana :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 no tak , jej też słabo szło ale że obcasy miała to zwaliła na nie i mocniej w pedał, gdyby malucha miała to wogóle by nie pojechał, heheheeh też jestem za tym żeby kobiety więcej jeździły, nabrałyby dystansu, wyczucia itd. ale większości facetom tez przydałoby sie trochę treningu szczególnie w trudnych warunkach, dlatego gdzie się da to trenuję, tylko w lecie mocy brak :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jule Opublikowano 3 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Tak to prawda.... tylko ze mezczyzni maja smykalke do motoryzacji. W wiekszosci przypadkow duzo wczesniej robia prawko, duzo wczesniej udaje im sie zdobyc autko i to wszystko wiaze sie ze soba. I jest jeszcze jedna sprawa ktora jest tez bardzo wazna a nie brana pod uwage :wink: przewaznie jest tak ze mezczyzna jezdzi lepszym autem niz kobieta... bo on wozi rodzine, a ona ma auto do pracy i na zakupy. Dawno, dawno temu mialam Golfa II... byl piekny czarny z taaaakimi laczkami i malutka sportowa kierownica 8) tylko ze nie mial serva :roll: bosh co ja sie z nim nameczylam..... na trzy razy wjezdzalam w luke miedzy autami, oczywiscie przy kpiacych spojrzeniach facetow, ktorzy paluszkiem krecili kierownica ze wspomaganiem swoich rodzinnych wozkow :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 3 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2006 Nieprzejmuj sie ja tez nie mam wspomagania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 4 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Nieprzejmuj sie ja tez nie mam wspomagania :mrgreen: E-30 fajnie sie jezdzi bez wspomagania wiec chyba nie ma co tu porownywac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jule Opublikowano 4 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2006 Nieprzejmuj sie ja tez nie mam wspomagania :mrgreen: ale masz miesnie 8) ktorych mi brakowalo :wink: ale autko poszlo do ludzi z miesniami hihi a ja od tamtej pory omijam auta bez wspomagania :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Nieprzejmuj sie ja tez nie mam wspomagania :mrgreen: ale masz miesnie 8) ktorych mi brakowalo :wink: ale autko poszlo do ludzi z miesniami hihi a ja od tamtej pory omijam auta bez wspomagania :twisted: Hehe, mam meisbie :lol: Ja to jestem jeden patyk, same kosci :lol: Chyba mnei ne iwidzialas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 5 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2006 Nieprzejmuj sie ja tez nie mam wspomagania :mrgreen: ale masz miesnie 8) ktorych mi brakowalo :wink: ale autko poszlo do ludzi z miesniami hihi a ja od tamtej pory omijam auta bez wspomagania :twisted: Hehe, mam meisbie :lol: Ja to jestem jeden patyk, same kosci :lol: Chyba mnei ne iwidzialas :mrgreen: Fakt, gdyby Enzo nie miał skóry to kośc by mu sie wysypały :mrgreen: <bmw_1> ale z betą sobie radzi 8) <bmw_1> <bmw_3> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 witam nowego pieknego klasyka w naszym gronie bedzie chyba jedyna taka slicznoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 witam witam nowa klubowiczke <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwienny Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d.kruku Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 witam witam <bmw_2> nowom <bmw> -kowiczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi