madziorka11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich !! mam maly problem z maja bunie a polega on na tym ze jak ja odpalam na zimnym silniku wszystko jest ok ale jak sie nagrzeje to nie chce chodzic na wolnych obrotach a i jeszcze jedno chodzbym nie wiem z jaka predkoscia jechal spalanie nie spadnie ponizej 22 litrow co jest ?? RATUJCIE !! Z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Pewnie masz cały czas włączone ssanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam cie miałem podobny problem w mojej e30 325 kopciła i spalała na maxa:/ prałem pod uwage wtryski paliwa lecz znajomy mechanik powiedział mi zebym zobaczył przepływomierz i rzeczywiście zacinał sie i wtedy dostawała max dawke paliwa i stąd wysokie spalanie wiec moze u ciebie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich !! mam maly problem z maja bunie a polega on na tym ze jak ja odpalam na zimnym silniku wszystko jest ok ale jak sie nagrzeje to nie chce chodzic na wolnych obrotach a i jeszcze jedno chodzbym nie wiem z jaka predkoscia jechal spalanie nie spadnie ponizej 22 litrow co jest ?? RATUJCIE !! Z gory dzieki to jest na pb czy masz lpg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 mam lpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 i to ci sie pewnie dzieje na lpg? a jaka stara jest ins.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 niee na gazie jest ok tylko na benzynie swiruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Ja bym stawiał przepływomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madziorka11 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a nie wiecie kto ma sprzedac przeplywomierz do e30 320i z 89r ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 a jeszcze jedno te spalanie 22 to lpg czy pb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi