Nx_sz Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam wszystkich od dłuższego czasu myśle nad zmiana silnika... I tak mi przyszedł pomysł do głowy czy nie wsadzić silnika od Bmw e32 3.5?? I mam do was takie pytanie czy dużo jest przeróbek i ogólnych kombinacji i czy któs robił takie rzeczy wczesniej?? pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Tu masz kompendium wiedzy na temat dokładnie takiego swapa :drunk: http://www.forum.maxbimmer.pl/topics16/enzo-bmw-335i-e30-1987-d-project-vt2021.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Dzięki wielkie [ Dodano: 18 Czerwiec 08, 18:40 ] <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 No wiec tak: - Lapy mozesz zamowic z e30.de, ale one troche kosztuja, wiec pewnei taniej bedzie zrobic jakies samemu. - Chlodnice mozna z 324td (ja taka mam), ewnetualnie z 535i E28 - Jakis dodatkowy dobry wiatrak np. z klimy z 535i E34 (735i E32) - Wal najlepiej od ETY, nie trzeba skracac ani wywazac. jak cos tp pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi