Młoda Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Pewnie mnie juz kojarzycie bo byłam na tuningowisku w Wrocławiu i w Karpaczu Ale dopiero dziś dołaczyłam do klubu za namową Sebastiana I obiecuje aktywne udzielanie sie na forum hehe... Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 czemu tylko kobitki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madziulka Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witamy serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 18 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Bo ogolnie sie juz witałam Hehe Pozdrawiam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Witam serdecznie <bmw_2> super, że jest nas coraz więcej :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi