pudzianek_19 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam , otóż mam taki problem że policja zabrała mi dowód rej za brak szpilki w kole .... śmieszna sprawa . Ale teraz mam taki problem , auto kupiłem z innego województwa i nie zdążyłem go przerejestrować ,wiem że policja po zatrzymaniu dowodu odsyła go do wydziału drug publicznych , tyle że nie wiem czy do tego samego co w moim województwie czy do tego gdzie kupiłem samochód, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 jezeli nie przerejestrowales auta dowod zostanie wyslany do urzedu komunikacij gdzie zostal wydany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny13 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 kolega SZAKAL80 ma racje jezeli nie przerejestrowales auta to dowod napewno bedzie przeslany do Urzad przez ktory zostal wydany!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi