Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 witojcie jaka instalacje lpg polecacie do M50, koszt i gdzie mozna zamontowac pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Kosa najzwyklejszą i 2 antybumy wklejone w kolektor ssący. He,he nie żebym polecał,tylko widziałem u kolesia w E34 M50 taki własnie motyw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Kosa sekwencja koszt ok 3tys! zapraszam do nas! Patryk ja juz widziałem jak w m50 wyglada kolektor po strzale zwykłego gazu, ułamał sie przy głowicy! a propy zadne nie pomoga, tym bardziej przy zwykłej dochodza rozne zwezki takze ok.30kucy mniej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 Kosa sekwencja koszt ok 3tys! zapraszam do nas! Patryk ja juz widziałem jak w m50 wyglada kolektor po strzale zwykłego gazu, ułamał sie przy głowicy! a propy zadne nie pomoga, tym bardziej przy zwykłej dochodza rozne zwezki takze ok.30kucy mniej! do Was tzn. ? co proponujecie sequent czy stag ? dzwonilem dzisiaj do goscia to chcial ponad 4500 i mowil ze m50 zle znosza gaz:/ pozdr ps. nasi graja zenujaco mimo bramki z offside'u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 wiesz szczerze chyba nie ma lepszych silnikow do gazu jak ma bmw! chodza bez awaryjnie dosłownie! robilismy juz bardzo duzo tych silnikow na gaz i nie ma zadnych problem, oczywiscie wszystko dobrze dobrane i wyregulowane! teraz w sobote bedzie wasz sasiad u nas na ins. ze złoto ryji ma jakies 460km do nas ale od niego robilismy juz bardzo duzo samochodow i kazy jest zadowolony! taniej i pewne ze chodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu_88 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja w swojej e34 mam od 2 lat brc sequent i jestem bardzo zadowolony z tej instalacji. Jeszcze nigdy nie miałem z nia problemu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 ja w swojej e34 mam od 2 lat brc sequent i jestem bardzo zadowolony z tej instalacji. Jeszcze nigdy nie miałem z nia problemu:) gdzie zakladales ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tukan Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Ja polecam Stag 300 -miałem taką w poprzedniej E30 (swap na M50B25)-spisywała się super,jednak minimalny spadek mocy był wyczuwalny. A Ty do jakiego motoru zakładasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 A Ty do jakiego motoru zakładasz? m50b25 vanos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 naprawde te silniki sa stworzone do gazu! wszystkie ins. ktore zakładalismy do tych silnikow chodza bez problemu klienci przyjezdzaja tylko na wymine filtrow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 na razie zastanawiam sie nad tym czy wrzucic gaz czy nie, musze poczekac na rozwoj wydarzen w firmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 wiesz twoj wybor! ale napradwe dobrze załozona i ustawiona sekwencja bedzie chodziła super! brc nie jest zalecana poniewaz jest awaryjna i w regulacji jest za mało opcji do regulacji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 ok, kasa przyszykowana jaki warsztat we Wrocławiu polecacie, oraz która instalka lepsza SEQUENT56 vs STAG300 ? ewentualnie gdzie we Wrocławiu założą mi STAG 300 DANICH jak coś wysłałem Ci zapytanko na gg pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 zakładaj jak najszybciej! chyba ze auta chcesz sie w krotkim czasie pozbyc! naprawde bmw chodzi super na gazie! wszystkie silniki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
groocha Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Danich - zapraszam do nas! Witam jestem z Wąbrzeźna i chciałbym wyregulować instalacje gazową, mam firmy ElpiGaz, gdzie się znajduje wasz punkt montażowy instalacji gazowych?? na jakiej ulicy?? podjechałbym w tym tygodniu na wymianę filterka i regulację:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Danich - zapraszam do nas!Witam jestem z Wąbrzeźna i chciałbym wyregulować instalacje gazową, mam firmy ElpiGaz, gdzie się znajduje wasz punkt montażowy instalacji gazowych?? na jakiej ulicy?? podjechałbym w tym tygodniu na wymianę filterka i regulację:-) ty zapraszasz czy chcesz przyjechac? jak chcesz podjechac to tak po 14.09 bo teraz mamy urlop ale lepiej jak bys przed przyjazdem konkretnie sie umowił jak cos to dzwon 509261710 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi