Avacs Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 mam taki problem że podczas jazdy zaświeca mi sie na chwile i zaraz gaśnie lampa oświetlenia wnętrza. i nie wiem czy to coś z czujnikami czy może z alarmem który jest podpięty do kabla od czujników drzwi. czasem jest tak że zamykam z pilota auto i alarm sie załancza a centralny nie zamyka. alarm mam skorpiona i dopuki lampka sie nie zapalała to działał bez zarzutu. pytanie teraz tylko czy to lamka świruje przez alarm, czy alarm nie steruje centralnym z winy lampki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 najprawdopodobniej masz wytarte te bolce (bolec) w ryglach od drzwi, które odpowiadają za oświetlenie wnętrza i podczas drgań w aucie bolec przestaje być dociśnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybka318is Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Kri$$ dokladnie tak moze byc. U mnie bylo to samo z tym ze ja mam Coupe i przez to szyba skakala w dol i w gore.Sprobuj owinac te bolce tasma izolacyjna,Tak na probe.Zobaczysz,jesli to jest to to kup poxipol,nanies cienka warstwe na miejsca z ubytkiem i reszte wyszlifuj.Taka rade uzyskalem na forum i u mnie pomoglo. Powodzenia <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 dokładnie u mnie było tak samo <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 dokładnie taki sam problem wystepowal w moim przypadku, na wybojach od czasu do czasu załacza sie os wnetrza.i pozniej za cholere nie chce sie zazbroic alarm poniewaz moj wpiety jest w obwod czujnikow zamykania drzwi. W moim przypadku przyczyna byl przetarty przewod od czujnika tylnych drzwi pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi