casus maximus Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Rear Wheels Drive Klub zaprasza wszystkich miłośników driftu i pasjonatów aut marki BMW na: Turniej BMW Drift Day który odbędzie się 20 lipca 2008r. / niedziela / na torze w Wyrazowie k/Częstochowy. Zawody dla amatorów oraz zawodników z licencją oraz przejazdy pokazowe w wykonaniu Bartłomieja Owczarka ( Nissan Silvia s15 - 450 KM ) oraz Jacka Sobczaka ( Nissan 200sx s14 - 400 KM ). Warunkiem uczestnictwa w turnieju jest posiadanie auta marki BMW ( dopuszczone do ruchu z ważnym ubezpieczeniem OC ). Turniej Sędziować będą Bartłomiej Owczarek ( w sezonie 2007, 3 zawodnik Toyo Drift Cup i 5 w Hungarian Drift Series ) i Jacek Sobczak. Harmonogram turnieju: 8.00 - 10.00 - rejestracja zawodników; 10.10 - 10.40 - briefing dla zawodników; 10.50 - 13.00 - trening; 13.50 - 14.00 - oficjalne otwarcie BMW Drift Day; 14.10 - 15.30 - kwalifikacje do TOP 16; 15.40 - 16.10 - Drift Taxi; 16.15 - 16.35 - pokaz driftu w wykonaniu Bartłomieja Owczarka oraz Jacka Sobczaka; 16.40 - 17.00 - briefing dla zawodników; 17.05 - 17.15 - prezentacja zawodników TOP 16; 17.20 - 18.50 - pojedynki w parach ( tsuiso ); 18.50 - 19.00 - rozdanie nagród; 19.00 - zakończenie. Kibice wstęp wolny. Drift Taxi: 50 zł. Wpisowe dla zawodników: 30 zł , płatne przy rejestracji. / UWAGA! JAZDA PO TORZE TYLKO W KASKACH / W razie jakichkolwiek pytań prosimy dzwonić pod następujące numery: 604 091 070 - Piotrek 602 105 953 - Dominik Sponsorzy turnieju: SNB SWEDEN www.snb.com.pl FUX - Części samochodowe BMW Częstochowa, ul. Jadwigi 9 Naprawa Felg - / prostowanie, piaskowanie, malowanie / Biała k/Częstochowy ul. Strażacka 61 P.H.U. Tar Mag - / sprzedaż i wymiana olejów silnikowych oraz serwis ogumienia / Częstochowa, ul. Piotrkowska 14 Toyo Tires www.toyo.pl INTER TUNING - / budowa samochodów rajdowych i tuning / Częstochowa, ul. Drogowców 2 Patroni medialni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 1. ENZO - M30B35 :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
casus maximus Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 na 90% pojawie sie jako kibic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ja tez mam zamiar przyjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 na 90% pojawie sie jako kibic To ja w miare mozliwosci smigne z Kosa jako 2-gi kibic bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 ja tez bede. pozdrawiam :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 ktos ma telewizorek do samochodu łapiący POLSAT, lub czy na terenie będzie jakieś gniazdko z prądem ? zapomniałem ze w niedziele jest GP Niemiec w F1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 To co leci ktos jeszcze do wyrazowa ? My z Kosa lecimy jednym autem jeszcze Goglin i Macku sie podłączyli koło 8mej chyba wyjedziemy z wrocka jak ktos jeszcze sie wybiera to dajcie znac polecimy razem :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 ja poczekam na toruń na jeden dzień sie nie opłaca za daleko !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Będziemy tam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pałkosz1 Opublikowano 19 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No my na dwa autka tez się wybieramy tylko po drodze wpadniemy po Foresta i Sandre do Oławy <bmw_3> Grila weźmiem :gril: !!!!!!!!!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Dziekuje za kibicow z Maxbimmera, choc nienajlepiej mi szlo na treningaach, choc w pzrejezdach punktowanych jako tako poszlo. PS: ladne byly te dwie dziewczyny od was :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Dziekuje za kibicow z Maxbimmera Polecamy sie na przyszłosc bmw_beer :drunk: <bmw_2> <bmw_1> Enzo dawałes rady z tymi driftami tylko wszystko psuło zawieszenie , jak zmontujemy klipa to sam zobaczysz ze miałes za miekkie zawieszenie i np przy przejsciach z lewego boku na prawy nosiło Cie po torze , dlatego nie koniecznie musisz cos motac z silnikiem tylko lepiej zainwestuj w dobrą zawieche i bedzie gitara <bmw_1> A co do samej imprezy trzeba przyznac ze Casus Maximus z brygadą z RWD Klub staneli na wysokosci zadania , imprezka przygotowa całkiem niezle mozna sie pokusic nawet o stwierdzenie ze profesjonalnie <bmw_3> oby czesciej takie driftowe meetingi bmw_beer :drunk: I oczywiscie pozdrowienia dla Jacka Sobczaka vel Landryna z którym udało nam sie chwile pogadac przed zawodami <bmw_2> Łącznie zdjec mamy koło tysiąca i chyba 50 minut na kamerce ale trzeba to troche ogarnąc i przesortowac <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 REWELACYJNA impreza przy świetnej pogodzie, TORUŃ się chowa, komentarze prowadzących miejscami powalały na kolana, Landryn Vel różowa polówka dawał rade fajny gość mimo że jeździ japońcem ENZO jak na debiut jazda pierwsza klasa, tak jak Marcin pisze trzeba zainwestować w zawieche, fakt faktem gratulacje <bmw_1> <bmw_1> czasami było ekstremalnie, no i cysterna dala rade : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No wlasnie tak mi mowili, ze nawet o tym zawieszeniu komentator wspominal To nic trzeba bedzie zrobic... Poprosze wiecej fotek ze mna i filmikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 z fotek widze że impra rewelka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Impreza była dobra...ale organizacja jakoś nie taka... Ale oki Było na co popatrzeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centu$ Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Widze Fajna tzn zajeb**** impreska No ale z Podkarpacia jest kawałem i moge tylko pooglądac fotki Jakby ktos miał klipy z impreski to z miłą chęcią bym pooglądał Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 centu$, klip bedzie niebawem. bylo tu tez 320fotek ale łaskawie je usunieto, dziekując mi za wlozony trud (upload fotek) zwyczajnym ostrzezeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
centu$ Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 ja sie pisze na klim ) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 bylo tu tez 320fotek ale łaskawie je usunieto, i cale szczęście nie prościej spakować paczkę i wrzucić samego linka? galeria pojawi się i tak na forum to po co brudzić, i to jeszcze 320 :evil: !! a jak coś dajesz to posegreguj po co tu seaty, nissany skody czy co tam jeszcze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 centu$, klip bedzie niebawem. bylo tu tez 320fotek ale łaskawie je usunieto, dziekując mi za wlozony trud (upload fotek) zwyczajnym ostrzezeniem. Piter ja widziałem te foty na forum bcc i zanim sie miniaturki wszystkie wyswietliły to zdązyłem zjesc kolacje , wrociłem do kompa i zeszło jeszcze jakies 5 minut , fajnie ze to wrzuciłes sobie na fotosik.pl ale lepiej spakuj wszystko w jeden plik i wrzuc na rapid albo wyslijto itd itp , kilka zdjec było ciekawych , ktore jesli Ci to nie przeszkodzi to chciałbym wrzucic do naszego klipa zwłaszcza chodzi mi o wnetrza driftowozów <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 22 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 320 fotek: http://rapidshare.com/files/131649067/fotki_all.rar.html [ Dodano: 23 Lipiec 08, 00:56 ] BMW Drift Day - 20.07.2008 - Wyrazów - Relacja Filmowa http://pl.youtube.com/watch?v=N8gwjsTgsmc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi