danieltca Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 witam. w e34 licznik cos wariuje. raz dziala obrotomierz raz nie, tak samo jest z przebiegiem na liczniku- raz nabija kilometry raz nie. o co chodzi? co poradzicie? PZDR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 O akumulatorki -pewnie do wymiany.Możliwe że jakieś połączenie na kostkach się poluzowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieltca Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 O akumulatorki -pewnie do wymiany.Możliwe że jakieś połączenie na kostkach się poluzowało. nic innego nie pozostaje tylko sciagac caly licznik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 jak wariują zegary to na 99% sa akumulatorki (kondensatorki) ,trzeba wymontować zegary, Ja wymieniałem w e32 koszt ok. 40-50 zyli,musiałem tylko wymontować płytke reszte zrobił znajomu elektronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 witam ja mam inny problem mam e 34 525 tds z wyświetlaczem na tarczy prędkościomierza wogle niewskazuje przebiegu i przeglądów. ale z tego co zdążyłem zauważyć to jest przypadłość tych liczników niestety chciałem poprawić styki lecz się okazało że wyświetlacz już ktoś wcześniej prubował naprawiać i zamiast naprawić spowodował że popękał i niestety czeka mnie wymiana licznika pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi