el_banano Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 no racja, nie wiele osób może powiedzieć ze jechał do Nysy 140km Alaszi dobre też było jak jechalismy "hehehe hary nie zjechał, ale gamoń, pojechał dalej" lol a tu nagle "yyyy..... to nie zjazd to parking" buehehehehe :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 no racja, nie wiele osób może powiedzieć ze jechał do Nysy 140km Alaszi dobre też było jak jechalismy "hehehe hary nie zjechał, ale gamoń, pojechał dalej" lol a tu nagle "yyyy..... to nie zjazd to parking" buehehehehe :mrgreen: :mrgreen: bmw_beer[/quote Banan bo ja znam te okolice Nysy i wiedzialem ze to nie zjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam No to ładnie po zalogowaniu okazało się, że mam ponad 16000 zaległych postów ... Pozdrawiam, jednocześnie zapraszam do odwiedzin i ściągnięcia fotek za spotkania http://www.bmwautoklub.pl/forum/viewtopic.php?p=25728#25728 <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 hahahaha flaga maxbimmera na mojej głowie a ja myslałem ze to kacyk mnie meczył :twisted: (zdjecia z innego klubu) :lol: <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuba Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Przy okazji podziękowania dla Enzo za puszczenie info na waszym forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Link do fotek , jakos tak skromnie wypadamy bo jedynie 140sztuk w paczce http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/nysa-low.rar [ Dodano: 1 Lipiec 08, 08:11 ] I WIELKIE podziekowania dla Pawła (E36-Paweł) i Karoliny za to ze znalezli chwile i przyjechali do Nysy oraz Mega WIELKIE podziekowania za dokończenie FLAGI klubowej przez Karoline uklon_bmw <bmw_2> bmw_beer :drunk: <bmw_1> ... i oczywiscie gratuluje ... wiecie czego <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Galeria: http://www.fotosy.maxbimmer.pl/thumbnails.php?album=51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 karolina, Paweł gratulacje ale problem z koszulką będzie chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 4 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Dzięki wszystkim i polecamy się na przyszłość. Bardzo ubolewaliśmy nad tym że nie mogliśmy zostać, ale tico znalazło nowego właściciela Tym razem postaramy się już zjawić w piątek tak na 85%, ale w sobotę i niedzielę będziemy na 100%, tyle że musimy sobie wynająć domek, lub jakiś pokoik , pozdrawiamy całą ekipę :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 No to klipek juz do pobrania : http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/nysa1.wmv tradycyjnie najlepiej kliknac prawym myszki i zapisac obiekt docelowy jako ... bmw_beer :drunk: :gril: <bmw_3> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Klip rewelka ale to i tak nie odda tego co sie działo na zywo :twisted: :!: :!: :!: dobra robota fajnie jest złozony :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 cakowicie popieram pierwsza czesc zdania jaka napisal Alaszi kogo nie bylo l to przez filmik nie dowie sie co tam sie dzialo !! miejmy nadzieje ze w ten weekend bedzie jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek93 Opublikowano 8 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 zajefajny klip szkoda ze mnie nie bylo :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 No to druga czesc klipa "samer patrol" :lol: :drunk: bmw_beer http://www.maxbimmer.pl/gosc/TEMP2/samer.wmv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 I napisze to co zawsze :wink: filmik świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 ekstra filmik ekstra ludzie ekstra impreza nic wiecej do dodania <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ja to mam szaolne pomysły ale rynna mnie zagieła oni juz nie mieli siły wsiasc ze by dalej płynac :twisted: słoneczny patrol to jednak jest cos ale muza hahahah :lol: nie komentuje tego POZYTYW <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 klip jest przekozacki ale najlepsze jest ostatnie zdjęcie :D hehehe No a muza na początku mnie poprostu rozwaliła kozak <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 9 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 ale najlepsze jest ostatnie zdjęcie Heheh Banan wyszedłes na focie prawie jak Dejwid Hazelhof vel Micz Bjukanan bmw_beer :drunk: Szkoda ze tylko tyle "plazowego" materiału było ale od piatku bedzie okazja do nakrecenia drugiej czesci "Maxbimmer - samer patrol" :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 dopiero teraz zobaczyłem filmik, fajny naprawdę. oby więcej takich. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi