Harry Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 zgadzam sie zupelnie z Alaszim i Bananem bylo przekozacko !! ja sam osobiscie nie mam sily woda piwo slonce idzei czlowieka wykonczyc jeszcze "banan" to juz wogole kogo nie bylo niech zaluje bo stracil wiele do nastepnego spociku dzieki za mila zabawe P.S po co rozkladalismy ten duzy namiot jak itak nikt pod nim nie siedzial happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Troche tych dobroci mi przmknelo kolo nosa,ale tak fajnych dni jak dzisiaj jak najwiecej .Dopiero w aucie dotarlo do mnie jak jest cieplo.Piotr do wrzesnia pewne pod tymi drzezwami,tylko ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Kilka fotek bmw_beer [ Dodano: 29 Czerwiec 08, 19:53 ] :gril: [ Dodano: 29 Czerwiec 08, 19:56 ] bmw_beer [ Dodano: 29 Czerwiec 08, 19:58 ] bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 tak, co byli wiedza jak było a nieobecni...............żadne djęcia tego nie oddadzą :drunk: nazwisko.......... Marc nie skumałem.........ale do września nie będę czekał, na bank wybiorę się z maluchmi moimi :wink: jestem za kolejnym spotem w Nysie i to jak najszybciej...........tylko paliwo rakietowe zrobię :mrgreen: bmw_beer Alaszi uderz na gg do specjalistów mieszania to dostaniesz przepis evry body thx <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 tel kom na autobanie : " co ty kurwa na rezerwie jedziesz .... " :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Wyglada na super wypad,pozazdroscic i pogratulowac organizacji. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tomski chwile bezcenne :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Tomski chwile bezcenne :drunk: Dokładnie łikend BEZCENNY - jak bys nie jechał to z wrocka do nysy jest 145km w jedna strone , sprawdzilismy to :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 tak to jest prawda 145km hehe normalna droga drugi zjazd z A4 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 tak to jest prawda 145km hehe normalna droga drugi zjazd z A4 :lol: "... o jeden most za daleko .... " :lol: bmw_beer :gril: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Piotr kasa ,nie trzeba pracowac ,co nie zostal bys do wrzesnia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Piotr kasa ,nie trzeba pracowac ,co nie zostal bys do wrzesnia . bmw_beer sure :mrgreen: ale niestety :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 To byly marzenia ,ale kurcze fajnie by bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Hehe utworek specjalnie dla Rafała :lol: http://pl.youtube.com/watch?v=an288I3LcXo&feature=related ... z pozdrowieniami dla ekipy z BMW AutoKlub Polska bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 w wydani 30 krotnym troche duzo ,ale sie go poslucha ma cos w sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 to ja czekam na foty gdzieś na serwerze cobym mógł mieć z wyjazdu bo nie pstrykałem Co jak co ale JASIA to chyba nikt nie pobije. wszędzie autem jeździł nawet na plaże!! dobrze że kible były blisko bo by pewnie też autem podjerzdzał hehe Nie wiem jak wy ale ja sie tam niedługo wybieram na narty wodne bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Nie wiem jak wy ale ja sie tam niedługo wybieram na narty wodne bmw_beer a ja na pontony , albo co najmniej na banana heheheheh ups 8) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 hehe spoko ale raczej narty wodne to lepsza frajda od banana P.S. nie wiązać tego ze mną hehe bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 banan dobra zabawa tylko jak zrobisz plusk to licz ile zabek zrobiles na klacie :lol: ja poszedłem pod wode jak bym był w pralce był :twisted: ale to wszystko Kosy wina on dawał znaki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 hehe spoko nie takie rzeczy sie robiło ale w gruche to juz tylko 360 bo inaczej to trace grunt pod nogami, a z ręki to też nie dobrze bo mnie boli nadgarstek Jedyne co w tym dobrego to to że odrazu sie do mnie przyczepili jacyś miejscowi po tym jak wobaczli wyniki których nie mogli uzyskać hahaha gamonie bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 To ja tradycyjnie przypomne jak ktos ma foty z Nysy i chce je opublikowac to podeslijcie do mnie na skrzynke to zrobie jedna paczke i wrzuce tu linka bmw_beer :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 słowa nie opiszą tego co się działo <bmw_2> dzięki za przybycie i do następnego spota bmw_beer pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 też uważam wypad za udany wkręciłem się trochę w żagle fajna sprawa, grill impreza plaża, łetetete :mrgreen: naprawde fajny spocilk, miejsce klimatyczne. do nastepnego. <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 co tu pisać było swietnie !!! dzięki za zabawę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 imprezka jak zwykle udana.no ale autostrada troche daleko do nysy spoko troche sie rozgrzaly bumy.pozdro dla wszystkich co byli i nie byli. ps nawet dobre baletki byly :party: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi