mariusz13 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 kurcze nie wiem czy pojadę bo chyba będzie nowa bunia m-power 3,0 i może tak wyjść że to bedzie w weekend oglądanie bo zakup to się okaże ale jak nic nie wyjdzie to przyjadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 1.Mordulec & Pola 2.El_banano 3. kosa 4.harry71 & Alaszi 5.Gumis525 6.mariusz13 na 90% 7.leszek&.. na 99% 8. Rafałs i Jasiu (cycu) 9. sliwa99 10. mat (chyba z rafalemS) 11. Carlos z Irą + Magda z Tadziem 12.Goglin 90% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 To ja sie wstepnie pisze na "bujanie" :mrgreen: tylko nie ciekawie jak zawsze wyglada mój transport bo harry odpalic nie moze z łózka :evil: a <bmw> mi nie pozyczy nie dziwie sie <bmw_2> mysle ze dam rade jakos tam sie dostac :drunk: nie pekaj Alasz harry juz zyje i smiga na 100% wkoncu musze sie pobujac z Kosa przy Bolsie a jakos sie ustawiamy konkretnie na miescie znaczy pewnie na factory tak jak ostatnio !!?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 a tak konkretnie to możę już zaczniemy planować wyujazd ja bym proponował z samego rana żeby tam jak najwcześniej być moze o 10/11 gdzieś przy wylocie na autostrade np. parking auchan, przy Decatlonie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 My chcielibyśmy wbić na chwilkę,żeby się pożegnać,bo nie wiemy kiedy wrócimy,więc będziemy sie bardzo starać,żeby się pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Banan co ty 10/11 to najlepiej byc juz na miejscu i palic grilka opalac sie i popijac piwko a nie dopiero ruszac z wroclawia ja popieram pomysl Rafałsa aby o 8 wyruszyc ale czekamy na glowy forum one zadecyduja !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 witam! Mysle ze godzina 8 00 jest dobra jakzajedziemy bedziemy mieli wolny caly dzien.A CO DO TRASY TO JEDZIECIE PRZEZ OLAWE BO TM BYSMY DOLACZYLI <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 najlepiej będzie jechać z bielan autostradą A4 40.8 km- zjechać przy węźle Przylesie - Grodków - Nysa ja jechałbym przez ząbkowice - paczków jestem za opcją wyjazdu z rańca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ej no dobra też mi pasuje godzina 8 rano, ale teraz pytanie gdzie sie spotykamy bo ja właśnie chcialem jechać tak jak Kosa pisze, autostradą czyli możemy sie spotkać na parkingu przy Auchan. bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 ja też jestem za godziną 8mą. co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Dobra o 8.00 spotykamy sie na... :?: :?: i jedziemy :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 widze brak Mordulca brak organizacji !! 28.06.2008 godzina 8:00 parking przy Electro World (tam gdzie było BMW Night) czekamy do godziny 8:20 i ruszamy na autostrade lecimy do pierwszego zjazdu na Nyse skrecamy na Nyse jedziemy przez Grodków do Nysy !! na miejscu zatrzymamy sie gdzies zdzwonimy i spotkamy sie wszyscy razem ci ktorzy jada inna droga razem wjedziemy na miejsce docelowe !! wiec 8:00 parking Electro World !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Heh Harry ja chwilowo nie chce mieszac bo sie okazało ze podobno z Polą mamy wizyte u dentysty na sobote rano , ale postaram sie to jakos odkrecic i przelozyc na next łikend :drunk: Generalnie rowniez jestem za opcją 8-ma rano wyjazd z bielan bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a więc 8ma parking przy electro wordzie <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 oki tylko mam pytanie czy jest projektor ? bo fajnie by było kara oke zrobić bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 spoko to o 8 w sobote ale ja nadal stanowczo proponuje parking przy Auchanie, obok NORAUTO ponieważ...... Z tamtąd mamy wyjazd na Autostrade bez świateł i lepiej będzie wyjechać od razu kolumną na tą autostrade a nie jak ostatno do Karpacza jechaliśmy to zie podzielilismy na światłach na kilka grup i potem sie zjerzdzaliśmy przez 15 Km w kolumne. Dlatego wiec lepiej będize ustawić sie na parkingu AUCHAN obok NORAUTO!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 oki Banan 8:00 rano parking AUCHANA obok NARUTO !!!!!!! Mordulec postaraj sie cos wywinac bez Ciebie nie bedzie takich jaj :D i nie bedczie filmiku bo nikt nie nakreci i nie zmontuje tak zajebi.... jak ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 25 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Pojawie sie ,tylko nie wiem na jak dlugo,najwyzej wpadne dwa razy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 26 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 moze w miare mozliwosci ktos zabierze jakas pilke do siatki nogi jakiegos babingtona bysmy sobie pograli przy piwku i grillu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 niestety musze sie wypisac z listy (( złapała mnie ostra angina ropna i mam cholernie duza goraczke ... takze bawcie sie dobrze pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ja dolacze do was na autostradzie bende czekal na wyjezdzie z olawy okolo 8 30.dozobaczenia jutro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 spoko myśle że ten kto jest z okolic Oławy, Jelcz-laskowice to mógłbym tam właśnie dołączyć do nas do zobaczyska jutro <bmw_2> bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis525 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siemka Niestety jak sie uda to dojade koledzy a jak nie to hu... zostalo sie pochlastac i jechac na wykopki zart :twisted: ha nie takie cos opuscic masakra mam mały problemik i cierzko ale non stop kombinuje ABY DOLONCZYC bmw_beer POZDRO WSZYSTKIM GUMIS 525 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 no i powrócili wyjazd rewelacyjny (jak zawsze) szkoda tylko żę tak szybko to mineło ale mam nadzieje że jescze kiedyś zorganizujemy taki wypad na weekend. A kto nie było to może żałować bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 29 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 swieta racja banan kto nie był to załuje ja ledwo dysze po smigani na wodzie ale ok musicie zrobic takiego spota :!: :!: :!: bo była rewalka tego nie da sie opisac tam trzeba byc aha ja czekam na składniki do paliwa rakietowego :twisted: (magiczny napój) :mrgreen: dzieki za miłą zabawe <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi