michmomo Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Hejka to dajcie znać kiedy i skąd startujecie!!!??? do tej Nysy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 1.Mordulec & Pola 2.El_banano 3. kosa 4.harry71 & Alaszi 5.Gumis525 6.mariusz13 na 90% 7.leszek&.. na 99% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 no no powiem wam że osrodek piknie sie zapowiada no i myśle że ludzie nie zawiadą i będzie ta sam \a ekipa co w Karpaczu no i jeszcze wiecej do zobaczyska w Nysie <bmw_2> :drunk: :gril: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ekojan Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jak będę mógł to przyjadę z kumplem też ma bejce 5, mam blisko... pozdrowienia dla wszystkich............... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A ja jak dostane wolne to tez moge wpasc?? Bo ja to tu nowy jestem... :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 A ja jak dostane wolne to tez moge wpasc?? Bo ja to tu nowy jestem... :?: jasne że możesz!! na spoty nie ma żadnej selekcji im wiecej buń tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2008 Pewnie ze mozesz :!: :!: dopisz sie do listy i jedziesz z maxbimmerem <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nx_sz Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 To dzieki bardzo teraz bede walczył o wolne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 1.Mordulec & Pola 2.El_banano 3. kosa 4.harry71 & Alaszi 5.Gumis525 6.mariusz13 na 90% 7.leszek&.. na 99% 8. Rafałs i Jasiu (cycu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ja niestety jak zawsze nie dam rady .... cholera teleport sobie musze zapodac ;] ...jesli chodzi o biemdabelju to "rozdziewiczyłem" sie na maxibimmerze ! a ze 28.06. to moje urodziny to pijcie moje zdrowie!! bawcie sie dobrze ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Jeśli odzyskam kasę,a jeszcze nie wyjadę z tego pie...go kraju to wbijemy na chwilkę z Paulą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
001puma Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 potwierdzam dajcie znać z skąd startujemy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 siemanko!jak mozna to dopiszcie mnie do tej listy na nyse,bendzie pewnie spoko :party: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 1.Mordulec & Pola 2.El_banano 3. kosa 4.harry71 & Alaszi 5.Gumis525 6.mariusz13 na 90% 7.leszek&.. na 99% 8. Rafałs i Jasiu (cycu) 9. sliwa99 Na przyszłość to poprostu skopiuj liste i sie dopisz na końcu z kolejnym numerem bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 potrzebny projektor na wyjazd :!: jak ktoś może zabra to było by świetmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliwa99 Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 dobra dzieki bende pamietal,czekam na info o trasie z wrocka do nysy pozdro bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 1.Mordulec & Pola 2.El_banano 3. kosa 4.harry71 & Alaszi 5.Gumis525 6.mariusz13 na 90% 7.leszek&.. na 99% 8. Rafałs i Jasiu (cycu) 9. sliwa99 10. mat (chyba z rafalemS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 1.Mordulec & Pola 2.El_banano 3. kosa 4.harry71 & Alaszi 5.Gumis525 6.mariusz13 na 90% 7.leszek&.. na 99% 8. Rafałs i Jasiu (cycu) 9. sliwa99 10. mat (chyba z rafalemS) 11. Carlos z Irą + Magda z Tadziem i wezmiemy termowentylator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Wiadomo juz gdzie i o której sie spotykamy ? :roll: myślę ze dobrze by było tak koło 8:00 żeby miec jeszcze cały dziń dla siebie... :wink: [ Dodano: 24 Czerwiec 08, 18:55 ] a i jeszce jedno nad tym jeziorem można wypożyczy żaglówkę i zbieram chętnych do popływania (fregata Maxbimmera <bmw_3> ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 a i jeszce jedno nad tym jeziorem można wypożyczy żaglówkę i zbieram chętnych do popływania (fregata Maxbimmera Rafał jak coś będę miał łódkę "Bols" 1.0 pojemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 a i jeszce jedno nad tym jeziorem można wypożyczy żaglówkę i zbieram chętnych do popływania (fregata Maxbimmera <bmw_3> ) ale na to chyba Rafałs trzaba miec jakiegos patenciora co Rafał jak coś będę miał łódkę "Bols" 1.0 pojemności ulalal Kosa to ja moge brac udzial z toba w jednym team ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 Rafal ma patent, Marta też ma więc będzie można wynająć 2 łódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 ulalal Kosa to ja moge brac udzial z toba w jednym team ?? pobujamy sie na łódce razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 patent mam Bolsa można zawsze na pokład zabrać :mrgreen: Będą dwie żaglówki tak jak Mat pisał więc wejdzie 10 osób łącznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 24 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 To ja sie wstepnie pisze na "bujanie" :mrgreen: tylko nie ciekawie jak zawsze wyglada mój transport bo harry odpalic nie moze z łózka :evil: a <bmw> mi nie pozyczy nie dziwie sie <bmw_2> mysle ze dam rade jakos tam sie dostac :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi