Faraon Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Witam Kupiłem sobie zestaw spojlerów do mojej Beemki i teraz mam dylemat, boje się że jak założe te zderzaki to będzie "wiejski" tuning a nie chce tego!!!! I tu moja prośba uklon_bmw kto podejmie się Virtualnego Tuningu?? W celu wizualnego zorientowania się w wyglądzie, VT nie musi być profesjonalny ja chce żeby tylko to wszystko zmontować i pomalować w kolor mojego samochodu Poniżej przesyłam trzy fotki mojej furki: A tutaj są fotki zderzaków oraz progów takie jakie ja zakupiłem: Aha i brewki też możecie wstawić. Jakbym wiedział jak się bawić w Photo Shopie to sam bym spróbował ale nie mam zielonego pojęcia o VT. Jakby ktoś chciał się podjąć a fotki chciałby inne to zrobie takie jakie chcecie Z góry wielkie podziękowania W zamian mogę przesłać "schematy elektryczne i elektroniczne" do prawie wszystkich modeli BMW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Moje zdanie , fabryczne BMW + gleba + alusy = szczescie kazdego kierowcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi