klusia7 Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich. Mam pewien problem... miesiac temu kupilam nowa Bunie e39 525 tds 98 rok.... a jako ze autko nie posiadalo zadnych dodatkowych zabezpieczen wymaganych przy ubezpieczeniu ac pojechalam do warsztatu zeby zalozyc alarm.... no i tu pojawily sie klopoty... jak na babe przystalo odbierajac autko z warsztatu nie sprawdzilam czy wszystko zostalo zamontowane jak nalezy... i pod domkiem okazuje sie ze ze kiedy alarm sie zalacza to zamiast migac wszystkie swiatla kierunkowskazow miga tylko prawe przednie i lewe tylnie... dzwonie do warsztatu i przyznaja sie do jakiegos bledu ... jade poprawiaja... i znow okazuje sie ze kiedy alarm sie zalaczu dzialaja przednie kierunkowskazy a z tylu juz tylko jeden.. i znow kolejna wizyta w warsztacie. Poprawiaja.... Swieca sie juz wszystkie kierunkowskazy kiedy alarm zaskoczy ale... no wlasnie... podczas jazdy i checi zakomunikowania zmiany skretu pojawia sie kolejna niemila niespodzianka... kierunkowskazy po prostu wariuja...albo migaja jak oszalale albo swieca na stale albo normalnie ( tak jak przezd zalozeniem alarmu ) . hmmm fachowcy z warsztatu pozegnali mnie z kwitkiem...twierdza ze to nie ich wina!!!!!!! ale nim do nich nie pojechalam wszystko bylo ok... dopiero to ferelne zakladanie alarmu spowodowalo mase klopotow.... jak myslicie co to moze byc??? a najlepsze jest to ze alarm nie zakladala tzw "firma krzak" tylko firma cieszaca sie bardzo dobra opinia i kolejkami do zalozenia alarmu ) . Juz mi po prosty opadaja lapki.... nie mam zielonego pojecia co to a te migacze dzialaja na nerwy... Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 no na to wygląda ze Ci naknocili w alarmie...więdz jedz tam i moze weź ze soba jakiegoś faceta bo róznie to bywa jak widzą kobiete...pewnie myśą ze pocisnaCi jakąś kiche i nie wrócisz bo pewnie tak ma być ale moim zdaniemalarm jest źle podłączony... niech odepną alarm od kierunkowskazów i zobaczysz jak działa pozatym wydaje mi się ze taka usługa jest na gwarancji jeśli zakłądasz w poważnej firmie wiec nie mogą tak od sobie odesłać Cie z kwitkiem,powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi