WNTcoupe Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 jak w temacie . gdzie można takie kupie albo jak zabarwić zwykłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 jakis czas temu widzialem komplet na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 pewnie trzeba szukać na allegro ale dużo ładniej wyglądała by z gładkimi kloszami...ja szukałem długo i nieznalazłem czegoś takiego ale może Tobie się uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 wiem ale w zyciu nie dam 1300zł za lampy tylko dlatego ,że są żółte . gładkie powiadasz , jak kupie tanio używki to tak zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2008 sa na allergo za 150zl ale brakuje jednej soczewki. Wiem ,ze tez ludzie naklejaja folie zolta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WNTcoupe Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 zaraz zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 Jakiś czas temu widziałem takie na allegro . Co do żółtych lamp to wiem że spora ilość autem z takimi lampami pochodzi z importu z FRANCJI . Pozostaje Ci szukać ......... <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 fajnie wyglada e30 przed liftem w żółtych oczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi