Dafit Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 witam wszystkich i proszę o pomoc uklon_bmw .mam takie pytanie.posiadam e34 kombi i chce wymienić te małe siłowniki od otwieranej szyby w klapie bagażnika.tylko nie bardzo wiem jak się do tego zabrać :roll: .czy może ktoś z was już to robił i byłby w stanie mi podpowiedzieć jak się do tego zabrać.z góry dziękuje i pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 musisz sciagnac podsufitke, potem bedzie z gorki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 a dużo jest roboty żeby ściągnąć tą podsufitke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 6 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 Jest troche zabawy-dobrze że jest ciepło-ale nie unikniesz popękania kilku zatrzasków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dafit Opublikowano 6 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 no to super chyba ją będę dalej trzymał :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryan Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Witam. Ja zatrzaski uratowałem Podsufitka to mały problem. Gorzej jest z założeniem silowniczków. Trzeba otworzyć i podnieść klapę, następnie otworzyć tylna szybę i zdjąć plastikowe listwy. Zdjąć podsufitkę i odkręcić siłowniczki - Uwaga na zawleczki trzymające silowniki w klapie. Następnie wsadzić silowniki w gniazda, zablokować dlugim śrubokrętem od góry i wkręcić śruby mocujące ( pod podsufitką). Założyć zawleczki, nasadzić gumy uszczelniające, zawleczki plastiki i to wszystko. Ja robiłem to " w ciemno" i zajęło mi to 2 popołudnia i mnóstwo nerwów :twisted: Ale powodzenia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi