luki730i Opublikowano 26 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2006 Ale długaaaaaaaa...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 jakos srodek mi nie pasuje tego auta taki jakis nie BMW ale to juz jest prawdziwa "krowa" <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość skasuj Opublikowano 27 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2006 jakos srodek mi nie pasuje tego auta taki jakis nie BMW ale to juz jest prawdziwa "krowa" <bmw_1> Hehe dokladnie , ale taka miec w swoim garazo-muzeum :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REKIN-E28 Opublikowano 28 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2006 Powiem ci ze nie podobala mi sie i trzeba bylo powiedziec zanim ja oddalem mojej sprzataczce <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi