FeelDy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 mam pytanko szykuje sie do zmiany swiec i kabli jakie były by najodpowiedniejsze do zagazowanego M40B18 ? myslałem o ngk 1 elektrodowych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 zwykłe swiece jak do benzyny najlepiej NKG i według katalogu w sklepie do danego silnika ci dadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 tylko sie chciałem upewnic i cze go sie drzesz Danich ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Orginalne mialem 2 elektrodowe ngk lecz na ostaniej wymianie , kolo od ,,Gazoil" załozył z 1 elektrodą NGK tlumaczyl ze gaz wymaga bardziej skupionej iskry jak narazie nic sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dj_drops Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Ja kupiłem NGK V-line - podobne lepsze do gazu w sumie w takiej samej cenie jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 tlumaczyl ze gaz wymaga bardziej skupionej iskry dobre, dobre :lol: iskra na swiecy wieloelektrodowej zawsze jest tylko miedzy jedna elektroda zewnetrzna a elektroda centralna... takie prawa fizyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Slowa te przytoczyłem , a uslyszalem je od pewnego instalatora gazu z Lubania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 do gazu zaloz jednoelektrodowe ja latalem na champion i bylo ok polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2008 Do gazu zakłada się takie same świeca jak do benzyny :!: A z tymi świecami do gazu jest tak samo jak z olejami do gazu, marketing i nabijanie kieszeni... Co do świec to polecam NGK <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Do gazu zakłada się takie same świeca jak do benzyny :!: A z tymi świecami do gazu jest tak samo jak z olejami do gazu, marketing i nabijanie kieszeni... Co do świec to polecam NGK <bmw_1> popieram mam zwykłe i nic mi się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi