matyr Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 witam, chciałbym skonsultować z Wami następującą sprawę, wydaje mi się, że cholernie głośno chodzi u mnie w aucie klimatyzacja. Dziś wysiadłem z samochodu nie wyłączając ani silnika ani klimy, zaskoczyło mnie donośne buczenie - to chyba wiatrak klimatyzacji? Dodam, ze jak ją wyłączyłem, to buczenie po chwili ustało, więc to chyba wiatrak? Wewnątrz auta tego nie zauważałem, ale teraz wydaje mi się , że słyszę to bardzo wyraźnie. I stąd pytanko - czy tak jest również w Waszych autach? Czy coś jest nie tak? Dziś było mocno gorąco, klima musiała pracować bardzo wydajnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 wiatrak klimy prawie w każdym aucie głośniej buczy w mojej buni też było słychać tyle że ja miałem stary model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeski Opublikowano 1 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 klima musiała pracować bardzo wydajnie... hej matyr mysle ze nie masz podstaw do obaw buczenie wycie wiatraka to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi