NORBI230 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 [ Dodano: 30 Maj 08, 19:49 ] Witam wszystkich. Mam pytanko czy kierunki do błotników przód z sedana pasuj do coupe w E-36? :oops: <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goglin Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Z tego co mi sie wydaje to bez problemowo pasuja, gorzej jest z tylnymi lampami bo one na 100% nie pasują <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NORBI230 Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Ok, podziękować <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 pasują na 100%, tylko musisz pamiętać, o tym że w e36 występowały 2 rodzaje kierunków na błotniki w starszych takie: http://www.allegro.pl/item369046691_migacz_migacze_bok_bmw_3_5_7_e24_e30_e32_e34_e36.html w nowszych takie: http://www.allegro.pl/item370341967_kierunkowskaz_bok_bmw_3_e36_1995_1998_bialy.html te co przykładowo przytoczyłem to zamienniki, ale oddają różnice w kształtach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dołączę się do pytania z tym, że chodzi mi o kierunki przednie... Czy w sedanie i coupe są takie same? Bo chce założyć Białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 W coupe i cabrio są inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dzięki! Chciałem się upewnić bo szykuję gruntowny tuning oświetlenia i szkoda by było utopić gdzieś siano Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yorgy Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dzięki! Chciałem się upewnić bo szykuję gruntowny tuning oświetlenia i szkoda by było utopić gdzieś siano Pozdrawiam co do przednich kierunkow to wersja coupe i cabrio sa dluzsze wersja sedan i compact sa krutkie tak samo roznica w blotnikach maskce i lapach tylnich jesli do seryjnych lamp chcesz ringi to polecam typu CCFL bo sa widoczne za dnia zas do tylu ledy bialo czerwone pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 7 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Koledzy prawde mówią. Sam Kase na kierunkach zamrozilem bo kupilem od Coupe a do mojego sedana nie pasily :cry: i teraz leza w pudle czekaja na sprzedaz. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan_owiec Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Dzięki Yorgy za obszerną odpowiedź Już wcześniej słyszałem o ringach CCFL i takie właśnie sobie zamówiłem Czekam tylko na dostawę i do dzieła. Nie podobają mi się lampy zespolone z ringami a widziałem już jak CCFLe wyglądają na żywo... Super efekt! Co do tylnych lamp LED to są dość drogie i raczej zainwestuje w jakieś ładne Red&White A co myślicie o przednich kierunkach DYMIONYCH? Jak to się komponuje ze standardowymi lampami + ringi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sulek Opublikowano 20 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Jak zrobisz ringi to wrzuć fotki, bo sam chce sobie zamontować takie i napisz jak poszło z montażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Z tego co mi sie wydaje to bez problemowo pasuja, gorzej jest z tylnymi lampami bo one na 100% nie pasują <bmw_1> źle ci się wydaje, nie pasują na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi