darek0616 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 ostanio zaczal mi lac olej z chlodnicy oleju ciezko ja gdzie kolwiek kupic nowa ok 1000 czy idzie ja pominac zaslepic, rozne opinie juz slyszalem prosze doradzcie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YontecK Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 zaślepić chłodnicę oleju to raczej zły pomysł, jednak z jakiegoś konkretnego powodu silnik został w nią wyposażony. Może da się ją naprawić? wiesz w którym miejscu cieknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek0616 Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 zaślepić chłodnicę oleju to raczej zły pomysł, jednak z jakiegoś konkretnego powodu silnik został w nią wyposażony. Może da się ją naprawić? wiesz w którym miejscu cieknie? ok udalo mi sie juz kupic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi