bigdolph Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Mam problem ze swoją beemką e36 i.6 compact.gdy silnik sie mocno nagrzeje przy powolnym ruszaniu gdy dodaje mało gazu autem zaczyna strasznie rzucac i wpada w drgania.musze wtedy uzywac wiecej gazu przy ruszanu i wtedy nie rzuca,no ale nie moge przeciez tak auta za kazdym razem gazowac przy ruszaniu bo to nieekonomiczne strasznie.pytanie takie na forum zadał HUBI ale nie udzielono mu jednoznacznej odpowiedzi.jeśli Hubi rozwiazales ten problem u siebie to daj znac gg 3691690 bo ja nie wiem juz co mojej beemce dolega.gdy chce z nia jechac do serwisu to na złosc przestaje szarpac i rzucac i chodzi idealnie,szarpie tylko gdy jest mocno zgrzana.prosze znawców bmw o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pershing Opublikowano 1 Lipca 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Sprzęgło ci sie skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2006 Mam tę samą chorobę tylko w stadium początkowym SPRZEGŁO!!!!!!!! gdy samochod dość długo juz jeżdzi (ja np:Warszawka) to podczas postoju w koreczku puszczajac sprzegło bez gazu jaksie zacznie toczyc to tak jak by cos ja trzymało i puszczało co owoduje hustanie do tyłu ii do przodu.jak zimna nie!Bo jak zimna sprzegó sie nie slizga zalecam wmiane łożyska dociskowego nawet jesli jest w mniare dobre!!! jak nie wymienisz to sie przekonasz jak miło sie wyjmuje skrzynie w E36! <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki730i Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 jak bedziesz wymieniac to nie zapomnij przetoczyc kola zamachowego popo przejechaniu paru tys.km bedziesz miec tak znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mk-rally Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 mam tak samo dokładnie dzis jak stałem w korasku to tak mi sie zrobiło jakby wałem latało z tyłu 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2006 dokladnie tak samo mialem wczoraj jak stalem w kolejce na pl. Dominikanskim i tez Betty byla zgrzana.. tak wlasnie podejzewalem ze to sprzeglo.. ehh to ile znowu trzeba bedzie wladowac w samochod? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_79 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 to ile znowu trzeba bedzie wladowac w samochod? Niestety od okolo 200 zł za sprzęgło z dociskiem, i jeśli komuś zlecisz wymianę, to tez gdzieś 200 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2fast4you Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Witam mam identycznie sprzeglo do wymiany najlepiej z dociskiem <bmw_1> Pozdro ale 200Zl za robocizne???? chyba mniej??? ja zrobie to sam :mrgreen: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi