Rzeski Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Witam Wszystkich mam pytanie czy ktos z Was bedzie uczestniczyl w tym rajdzie ?? Wszystko na stronie www.rakietowa.pl Ja jestem zapisany, z przyjemnoscia poznam Was jezeli bedziecie pozdrawiam. W imprezie moze wziac udzial kazdy wiec goraco zachecam ..... Wszystko legalne pod patronatem PZMOT...mozna sie wyszalec i fajnie pobawic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 "Wyszalec i fajnie pobawic" - zupelnie jak w Skarbim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rzeski Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 "Wyszalec i fajnie pobawic" - zupelnie jak w Skarbim musze sie tam kiedys z Wami wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi