orzusiek Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 koledzy jestem w kropce. w moim autku wymieniłem już dwa razy łożyska w tylnim kole bo mi coś wyło. teraz już kupiłem łożysko skf i wymieniał mi je mechanik ale nic to nie dało a wycie się nasila. powiedziano mi że to dyferencjał i chciałem zapytać czy konieczna jest wymiana i jaki to może być koszt, czy można go naprawić i za ile?pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaspri84 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Pusc temat w dziale "kupie czesci" i porozglądaj sie na portalach aukcyjnych. Zajzyj tez w dzial "sprzedam czesci" Z tego co mi wiadomo to to dyfrow sie nierobi ale pewnosci niemam.W kazdym razie napewno bardziej oplaca sie wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danich Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 a z tym łozyskiemto mechanik dobrze sprawdzał! podnosił jedna druga strone, co do naprawy to szkoda czasu i pieniedzy bo jaka kolwiek naprawa sie nie opłaca biorac pod uwage jake sa ceny uzywanych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzusiek Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 tylko że ja słyszałem że wystarczy skręcić coś w dyfrze i będzie ok. co do ceny używanych dyfrów to zgodzę się że nie są drogie ale mogę kupić taki sam albo gorszy i dlatego czasem lepiej naprawić stary. czy ktoś może naprawiał dyfer???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 mam dyfer stan idealny za bardzo dobra kase. nr 664735320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi