SataN Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 kazda jedna dobra niech ludzie sie wypowiedza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SataN Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 kazda jedna dobra niech ludzie sie wypowiedza A co z logosem maxbimmera ? zmieniłem go trochę, żeby zwiększyć jego czytelność... pytanie czy to nie przesada p.s. co do ulotki-info, to pojechałem po bandzie i zrobiłem z deka.... zobaczysz jeszcze dzisiaj jak dokończę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ... bajerka :drunk: najlepiej chyba wyglada ta z niebieskim paskiem i białym pionowym napisem maxbimmer.pl generalnie dobra robota bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 zgadzam sie z przedmowca 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 wszystko fajnie panowie, ale logo wroclawia jest znakiem prawnie chronionym i rozpowszechnianie go wymaga zgody biura promocji miasta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 wszystko fajnie panowie, ale logo wroclawia jest znakiem prawnie chronionym i rozpowszechnianie go wymaga zgody biura promocji miasta... no to wywalic logo wrocławia i po kłopocie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 I wkleić malutki rysunek jakiejś ładnej bumy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 moim zdaniem pierwszy rząd po prawej ew. ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 druga od lewej tylko bez niebieskiego paska bmw_beer ja bym dał na dole MAXBIMMER.pl i powinno byc ok z mojej wizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Satan to przerób te wizytówki tak zeby nie bylo "problemowego" logo wrocław i mozna wrzucac ankiete , która wizytówke wybieramy do druku bo szkoda czasu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Satan to przerób te wizytówki tak zeby nie bylo "problemowego" logo wrocław i mozna wrzucac ankiete , która wizytówke wybieramy do druku bo szkoda czasu :wink: jestem za <bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi