Forest Opublikowano 29 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2008 Tak to jest ta inspekcja jak chcesz ogladac kolorowe diody ,to zostawiasz kasowanie i tyle ,jak chcesz by sie zapalaly po kolei no to kasjuesz i tyle.MOrdulec ma racje tylko i wylacznie dla kierowcy ta informacja . Spoko...kolorowe diody to ja miałem w E30...w E46 komputer wyświetla informację "OIL SERWICE 200 KM"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 jeżeli do wieczora nie będzie pewnych 15-18 osób rezygnujemy z wyjazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 No nie wiem ale słyszałem,że auto może zgasnąć i odpali się je dopiero w serwisie...może to bujda ale wolę nie ryzykować takie ploty sieja ludzie i z takiej malej plotki po paru latach robi sie wielka legenda... slyszalem takie bajki juz nie raz, dwa przyklady z mojego zycia" - jestem potencjalnym kupcem, obczajam auto u sprzedajacego ... wiadomo gadka szmatka, w koncu pytam sie o ksiazke serwisowa bo ten przebieg jakis taki niski, facet nie zastawianajac sie dlugo mowi ,ze w e36 nie da sie cofnac przebiegu bo ma "piec pamieci" i odpala... test zegarow :lol: no coments - sprzedaje swoje e36, kupiec oglada autko, wsiada do srodka, odpala test zegarow i mowi, ze cofalem licznik (pewnie sami podobnego przypadku doswiadczyliscie) wyobraznia ludzka nie zna granic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 w tescie zegarow nie jest podawany przebieg, przynajmniej tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Kosa, no wlasie, jest tam kilka informacji, ale o lekko innym przeznaczeniu [ Dodano: 30 Maj 08, 11:40 ] kwaiat polskiej mlodziezy mysli, ze pierwsza liczba wyswietlana w tescie to orzginalny przebieg :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo525i79 Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 i jak z tym wyjazdem do Karpacza zmieniliscie cos z terminem wyjazdu? a koleznake na ten wyjazd dla mnie znajdziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 30 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 Pawle wyjazd do Karpacza jak najbardziej aktulany, data jest taka jak była (13-15.06.2008), więcj info w temacie "Spot plenerwoy-Karpacz" :mrgreen: Rozmawialiśmy ostatnio o koleżankach :drunk: i niestety jest z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu Opublikowano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2008 1.Pola&Mordulec. 2.Paula&Patryk 3.K&K 4.leszekli & Co. (4 osoby) 5.DIEGO E30 6.Michu z familią :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 I co robimy? Troche mało ludzi,ale moze pojedziemy,czy nie ma opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 to moze i ja sie pokaze :lol: 1.Pola&Mordulec. 2.Paula&Patryk 3.K&K 4.leszekli & Co. (4 osoby) 5.DIEGO E30 6.Michu z familią :wink: 7.Kresek z Madzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 wyjazd odwolany, nie ma sensu dluzej czekac bo pozniej nie wszyscy beda na necie w czerwcu mamy tuningowisko i wyjazd do karpacza, o innych spotach/zlotach pomyslimy po wszystkim na spokojnie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 1.Pola&Mordulec. 2.Paula&Patryk 3.K&K 4.leszekli & Co. (4 osoby) 5.DIEGO E30 6.Michu z familią 7.Kresek z Madzia 8.Carlos + Ira napiszcie na pewno czy nie jedziemy bo z tego co czytalem to malo skumalem i jezeli jedsziemy to o ktorej. pozdro for all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polkaida Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 1.Pola&Mordulec. 2.Paula&Patryk 3.K&K 4.leszekli & Co. (4 osoby) 5.DIEGO E30 6.Michu z familią 7.Kresek z Madzia 8.Carlos + Ira 9. Kabi ( trójnóg ) O której godzinie i gdzie i czy wogóle trzeba się przybujać? Jakaś ostateczna decyzja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 31 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 Tak jak Kosa pisał-wyjazd odwołany. Po tuningowisku i Karpaczu na spokojnie podejdziemy do wyjazdu i połaczenia wyjazdu do Jedliny i Zamku Książ <bmw_2> Za zamieszanie i problemy, jakie mogly z tego wynikna-przepraszamy uklon_bmw A tymczasen życzę udanego weekendu :gril: happy_bmw Zamykamy temat, a wszystkie uwagi proszę pisac na PW. Pozdrawiam. <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi