wrota Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 mam mały problem z hamulcami czasami, nie za każdym razem po odpaleniu mam twrdy pedał chamulca po ok 100 metrów przejechanych pedał odpuszcza. dodaje że klocki mam nowe i układ odpowietrzony jaka to może być przyczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amon Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 moze przewód od kolektora ssącego do srewa masz juz troche nadłamany albo prztarty lekko.sprawdz go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrota Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 ja nie mam w ogóle takiego przewodu gdzie on do serwa ma wejść bo nie widze nic a w kolektorze znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Ty masz pompe podciśnienia-sprawdz czy wszystko szczelne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrota Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 jak to sprawdzić i gdzie ma iść przewód od kolektora ssącego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 w mojej 524 TD do serva szedł przewód z pokrywy zaworów i on lubi pękać przy pokrywie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrota Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 dzięki a przy pokrywie są jeszcze trzy odnużki do przewodów i one gdzieś mają iść bo ja mam zaślepione wszystkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rychu1976 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 przy pokrywie są jeszcze trzy odnużki do przewodów i one gdzieś mają iść bo ja mam zaślepione wszystkie to chyba zależy od wersji wyposażenia u mnie jeden był gdzieś podłączony ale już nie pamiętam gdzie ważne że są zaślepione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi