FeelDy Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 czy w e30 coupe przedni błotnik jest taki sam jak w sedanie ?? drzwi sa dłuzsze jak sie ma sprawa błotnika?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Wiem,że w E36 jest zupełnie inny,ale jak jest z E30 niestety nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pudzianek_19 Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Mi się wydaje że są inne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeelDy Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 realOEM <bmw_1> podaje jednakowe numery częsci , sprardzałem na kilku rocznikach i modelach trzydziestek... dla sprwadzenia w podobnych testach e 36 ma inne :twisted: :party: <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 combi coupe i sedan maja takie same, z tego co pamietam cabrio ma inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi