Luk@s Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2006 Jak w temacie a dokładniej czy nie było problemów z odpaleniem 3gp na telefonie? prosze o info na ten temat zawsze wszystkie wskazówki są cenne!! link: http://www.maxbimmer.pl/download.shtml Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 jak go moge na komóre zrzucić :?: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 kurcze mniejszy z nich 2.4MB zajmuje a moja Nokia 6822 ma tylko 2 MB pamięci... ... coś poradzimy najwyżej jeżeli nie cały klip to chociaż fragmenty przekoduje i wyśle na maila no to tylko prosze o maila :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 bedzie to banglało na(niesmiac sie) siemensie C65 :?: :mrgreen: i czy ew, na spocie tkos mi to podczerwienią zarzuci :?: :mrgreen: bo w domu nie ma urzadzeń pozwalających na wgranie teog na komórke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 24 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2006 czy ew, na spocie tkos mi to podczerwienią zarzuci :?: :mrgreen: bo w domu nie ma urzadzeń pozwalających na wgranie teog na komórke nie ma sprawy ja bede miał wszystko na spocie i kto będzie chciał pobierze sobie z mojego telefonu (bluetooth, IrDa, p2p) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi