Martillo Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam. Powiedzcie mi co może być przyczyną tego ze nie chce mi odpalić auto na paliwie a na gazie odpala. Pojechałem sie przejechać, stanołem normalnie odpaliło autko na benzynie przełączyłem na gaz...przejechałem 400m postawiłem auto, zaczęło padać to chciałem odjechać próbuje odpalić i nie da rady...tak jakby nie dostawał paliwa albo za mało dostawał bo zaczyna chwytać ale nie zapali. Moglibyście mi powiedzieć gdzie znajduje się jakiś bezpiecznik lub przekaźnik od pompy paliwowej i filtr paliwa? Myślę że od tego zacznę sprawdzać to. Moje auto to e36 318i sedan. Dzięki za pomoc Pozdrawiam Martillo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Sprawdź czy pompa podaje paliwo, jeśli nie to sprawdź czy dochodzi do niej napięcie. Jeśli napięcie dochodzi a paliwo nie leci to pompa kaput. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martillo Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Pompę wymieniałem jak kupiłem to auto ale możliwe, że padła bo nie była to nówka. Wiesz może który bezpiecznik odpowiedzialny jest za pompę? Jutro sprawdzę to, jak pompa chodzi to będę się brał za filtr paliwa, tylko że on chyba jest pod autem... Dzięki [ Dodano: 19 Maj 08, 09:39 ] Koledzy powiedzcie mi czy jak podłącze pompe paliwa bezpośrednio pod akumulator aby ją sprawdzić to nic się nie stanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 Nie stanie sie nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysio2706 Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Witam. Mam bmw e36 coupe z 93r. Mam problem z odpalaniem jak jest wigotno i zimno na dworzu. Wtedy samochod kreci ale nie odpali. Jak jest sucho to samochod odpala od kopa. Wymienilem swiece i fajki laczace cewki ze swiecami ale to nic nie pomoglo. Co to moze byc?? dzieki z gory i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi