krzysiek60 Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Witam Wszystkich.Co można zrobić,gdy po przejechaniu 20km. część cyfr na wyświetlaczu licznika km. częściowo zanika.A po przejechaniu kolejnych ok 30km. cyfry znikaja całkowicie.BMW E-34 2/24V/.Za ewentualne wskazówki dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonMW Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Najtaniej -kup dobre zegary-są magicy co naprawiają gasnące cyferki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość e34t Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2008 niejest to filozofią trzeba zdemontować blaszki dociskające taśmę do wyświetlacza tylko uważaj byś niepopsuł do końca wyświetlacz to krzemowa płytka i lubi pęknąć i postawowa sprawa taśmy nieodklejać bo taśma jest na stałe . ścisnąć blaszki i założyć je spowrotem pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Masz tzw.zanikające piksele.Niestety to jedna z wad BMW.Wymontuj zegary i podjedź nawet do najbliższego serwisu telefonów kom. Oni na pewno Ci to zrobią.Wymiana zegarów nic nie da,możesz kupić takie same,a nowe kosztują.Mi to zrobili właśnie w serwisie telefonów.Zapłaciłem 40zł,zegary działały jak trza do sprzedaży auta(ponad rok) <bmw_4> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 znikające piksele z tego co mi wiadomo to przypadłość która nie ma tendencji do włączania się i wyłączania a nie działają na stałe (przypadki które widziałem oczywiście).. ktoś coś tam mógł grzebać albo coś z elektryką co do znikających pixeli wpisz to w szukajce na 7er.pl tam jest temat o gościu co robi to dobrze ale nie pamiętam skąd jest. Czy to przypadłość bmw z doświadczenia wiem ,że nie tylko częsta usterka chociażby w oplach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 3 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Sorki,nie mam nic do Opla.Fakt,często padały żarówki od podświetlania zegarów i włączników,a o blacharce nie wspomnę.Miałem Astrę I i wiem coś na ten temat.Ale wygoda bez porównania z oplem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi