lapka666 Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam mam banalny pewnie problem Mam taki komunikat na komputerze (i dla czasu i dla daty): jak ustawic tu zegarek? Nie dziala mi 1 i 1000 mozna to jakos obejsc :?: I jeszcze jedno. Dlaczego na check przycisku pokazuje mi tak: a na innych opcjach poprawnie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Witam mam banalny pewnie problem Mam taki komunikat na komputerze (i dla czasu i dla daty): "Wprowadź aktualną godzinę i datę." Musisz ustawić zegarek, a komunikat zgaśnie. Będziesz miał problem jeśli nie działają Ci te przyciski, obejść się tego nie da. Rozbierz i popatrz "o co kaman"... Dlaczego na check przycisku pokazuje mi tak: To znaczy, że komputer nie wykrył żadnych usterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapka666 Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 ustawilem zegarek niby ale minuta nawet nie przeskoczyla jakos trzeba to zatwierdzic :?: a to na check control to powinno chyba pokazac CHECK OK chyba :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 akceptujesz przyciskiem SET/RES co do check'a to rzeczywiście u mnie jest check ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi