E34-Patryk Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 tazunio to ja też jestem bezguście,albo się zasugerowałem,od razu spojrzałem na tą zglebioną E30 :mrgreen: Gdzie to wpisać,że nr 2? O znalazłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz079 Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Z tych wersji to wersja 1 moim zdaniem jest ok, tylko zmienił bym trzcionkę strony www na jakąś bardziej czytelną, powiększyłbym znak bmw klub wrocław na jak największy żeby się zmiescił na tym jpg, poprawił bym kolory pasków na bardziej wyraziste ale nie dużo. A jakby paski nie chciały się zmieścić w pionie spróbował bym umieścić je w poziomie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 hehehe ... i caly misterny plan z anonimowym glosowaniem wyszedl srednio :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siumek Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Albo 2, albo prosta i przejrzysta 4-czka, brawo za kompozycje <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 no właśnie Tazunio dobrze prawi. to miało być głosowanie niejawne !! :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 a guzik, wiem jak glosujecie i nie wszyscy glosuja tak jak pisza hehehe :drunk: jestescie "wbladwprowadzaczami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 27 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2008 Musze potwierdzic po pownownyn spojrezniu po czasie ,ze Mariusz79 ma racje ,jesk\li chodzi o czytelnosc .Czym wieksze tym lepsze ,ale nie ma jak zobaczyc cos na zywo np. na maszcie ,wlasnie ale.Uderza kolor to jeden projekt ktory go ma ,a kolory tu akurat nie sa obojetne .Dosc pisanie glosowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 a więc jest zwycięzca, brawo Courso <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 1 lub 6 <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 1 lub 6 <bmw_1> a wygral nr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 no i git 2 wygrała :drunk: <bmw_3> <bmw_3> <bmw_3> :drunk: happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 czarny końw gronie wygrał a raczej powinienem powiedzieć biały hmmm.... szkoda że nie czarna bo by mi do fury pasowała A tak naprawde to trafny wybór też na to głosowałem hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 No i co Harrego wsysło czy jak ?? Flage trzeba gdzies zamowic do wykonania :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 28 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 bardzo się cieszę,że wygrał mój projekt ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 31 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2008 <bmw_2> Słuszny wybór :wink: bmw_beer <bmw_2> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 powiem tylko tyle zostało 5 dni roboczych a wciąż nie mamy plików aby zanieść do drukarni co jest chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 wyglada na to że możemy zapomnieć o flagach na tuningowisku dobrze że chociaz kolulki będizemy mieć bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 patrzac po fotkach flaga wyszla wykur....cie, nigdzie nie widzialem nawet troszke podobnej... <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 a ja wrzuce fotke aby pokazać jak flaga sie prezentuje w realu happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 tylko jakis kijek by sie przydal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 spoko jużludzie nad tym pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi