Rafałs Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Spoko , tylko bierzcie pod uwage ze nie wszytko co sie zrobi w paint'cie bedziesie nadawało do nadruku :wink: Mi sie podoba to co zaproponował Rafał w wersji z białą flagą , tylko napisy wieksze i bedzie gitara , pytanie tylko czy da sie to auto przeniesc do corela albo zrobic je w na tyle duzej rozdziałce zeby , nie bylo potem pixelozy na gotowej fladze :wink: Chciałem powiedzie że Courso jest zawodowym grafikiem i napewno będzie to umiał zrobic zeby było ok w przypadku każdego projekyu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 a wystarczylo zaczac na odwage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 ja jestem za 2 i 8 bardzo mi sie podobaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja osobiscie skromnie stawiam na :!: 2 :!: i na :!: 12 :!: podobaja mi sie <bmw_3> <bmw_3> to co przedstawił Courso <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36tom Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 super pomysł z herbem wrocławia !!!! extra !! <bmw_2> <bmw_2> <bmw_2> uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36tom Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 To taka mała wskazówka;) może ktoś pójdzie w tym kierunku i zrobi konkretną flagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 nie powiem flaga e36tom mnie zwalila z nog piekna i mogla by wygrac ma zaweart wszytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 dobry byłby herb + biały projekt Rafała= :?: :?: moze byc ciekawa kompozycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Heh moim zdaniem tez fajny projekt , proponuje zrobic jakiegos miksa z najlepszych pomysłów i bedzie rewelka :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 szeczerze to kazda jest super jest w czym wybierac ja bym rozwazal nad propozycja rafals - wersja biala albo e36tom bo najbardziej mi sie podobaja ale decyzje zostawiam dla JURY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e36tom Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 generalnie nie zależy mi na wygranej i śmiało można przerabiać mój projekt jeżeli ma ktoś fajny pomysł na mix bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 a czemu nie zrobimy flagi z logo ze strony ?? tylko jakaś mała modyfikacja i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafałs Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 mam pytanko wyrobimy się z tym do 7 czerwca ? (mało czasu zostało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ja znam firme ktora robi w ciagu 2 tygodni koszt 60zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2008 ja znam firme ktora robi w ciagu 2 tygodni koszt 60zl Harry to jak dostaniesz projekt powiedzmy w najblizsza sobote/niedziele to dasz rade to wydrukowac na tuningowisko ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 a ja mam pytanie czy dało by rade zrobić też z 20-30 takich flag ale miniaturowych tzn. chodzi mi o to aby zamontowac je na samochodach tak jak małe chorągiewki na autach żądowych, z przodu na masce każdy z nas by miał takie dwie i tak byśmy zajechali w kolumnie na tuningowisko happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 na masce ciezko, ale jak juz wybierzemy wzor to mozna zrobic takie co na szybe/drzwi sie przyczepia http://www.allegro.pl/item364957708_auto_flaga_flagi_samochodowe_5pln_szt_okazja.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 no i właśnie o czymś takim myślałem tylko z przodu pod maske przyczepić i jak rządowa flaga, myśle że taki wjazd był by na kozaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator_1 Opublikowano 26 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Do konkursu wybrano następujące projekty, głosowanie do jutra do 23.59, : [ Dodano: 26 Maj 08, 11:47 ] projekt nr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 zdecydowanie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 ciiii głosowanie nie jawne żeby nie sugerować sie głosami innych :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marc Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Witam jak dla mnie numer 1 ,gdyz jest kolor tzn trzy odpowiednie paski ,jak i wkoponowanie miasta w logo bmw ,jak i maxbimmer jest ladnie czytelny.No i calos robi wrazenie jakies glebi ,ale to juz moje odczucia.Wiec numer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 nie wiem na któą sie zdecydowac :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 jako ,że jestem totalne bezguście Moim głosem radzę się nie sugerować bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi