broq Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 tak jak w temacie...zapraszam chętnych na 10 maja pod ace-cafe na zlot e30 w londynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Siemanko bmw_beer Broq podaj dokładne namiary na to miejsce , to zrobimy maila do wszystkich mysle ze pare beemek się znajdzie z UK które w miare mozliwosci podjadą :wink: Szkoda ze Tomski bez neta to pewnie ze Scotlandu tez by zawinął :lol: :drunk: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ..a więc Ace-Cafe znajduje sie w Londynie przy drodze A406 (circular road) dokładnie north circular road. To jest pare klometrów od wembley post code to nw10 7 nie jest pełny ale pełnego nie znam ale widac to z drogi A406 i kazdego kogo spytacie to wam powie gdzie to jest tutaj podaje stronke tej cafejki www.ace-cafe-london.com....spotkanie zaczyna sie o godzinie 11.00 i trwa do 16.00..nie wiem jak ten spocik wyglada bo jeszcze nigdy na takim nie byłem ale mysle ze bedzie ciekawie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Poprawiłem link bo nie cykał :wink: http://www.ace-cafe-london.com W mojej e30 mam problem z silnikiem ale myślę, że warto by było tam być, bo e30tki chyba jako jedyne nie są tu wieśniaczone 8) Cała reszta to wieś-tuning. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalmat Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 siemka i jak? udal sie spot? Ja jestem ze szkocji i tez czasem robimy spoty w Edinburgu tylko ze kazdymi bmw nie tylko e 30. Moze bysmy kiedys pomysleli spotkac sie w polowie miedzy edim i londo?? Mysle ze jak by bylo wiecej ludzi to moglo by byc fajnie. Pozdro dla milosnikow BMW :!: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broq Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 niestety nie dojechałem na tego spota pod ace-cafe bo moja becia odmówiła posługi...przeplywomierz w piatek zajechał fochem i niestety kicha..a propo spociku wszystkich beemiarzy na wyspie ja jestem zaa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2008 Nio szkoda ze nie mialem neta to moze bym pojechal.Ale i tak przeprowadzka byla wazniejsza. A ty Dalmat robisz te spoty w Edinghburgu z Pablo ? Zapraszal mnie ostatnio ale nie moglem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalmat Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zloty w Edim organizuje Pablo osobiscie bylem tylko raz poniewaz do Ediego tez mam spory kawalek ale ostatniego czasu jak zmienili stronke szkocja.net na emito.net jakos niemozemy sie odnalezc. Zalozylem juz na emito.net grupe motoryzacyjną o nazwie BMW ale narazie mamy tylko 7 uzytkownikow i jest jakos cicho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Daj jakiegoś linka do stronki, bo ja to już w ogóle nic nie wiem co się dzieje... bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sowa zaspales.... :mrgreen: Dostalem zaproszenie na spota do Edi'ego ale nie moglem a potem Pablo jechal do Polska i nie wiem czy juz wrocil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Sowa zaspales.... :mrgreen: To pięknie :cry: <bmw_4> Następnym razem dajcie znać (choć nie wiem jak to będzie Bo auto na jakiś czas ląduje w Polsce), ale mimo wszystko jakby coś się działo to JESZCZE RAZ PISZĘ DAJCIE ZNAĆ :!: bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dalmat Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Juz dobrze panowie spokojnie. Pablo wrocil z Polski 2 dni temu wlasnie zaczynamy myslec o jakims spocie w Edim na tej stronce http://www.emito.net/?q=pl/groups/273419 jak na nia wejdziecie to sie musicie zarejstrowac nastepnie dodac do tej grupy (BMW) i w grupie jest forum odnosnie spotkan. Tam sie dowiecie wszystkiego. Takze pozdrawiam i do zobaczonka na emito.net <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 No to sysko jasne i do gabloty i poftus.. :mrgreen: (kiler) Dziekujemy <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi