lukaszSP Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 witajcie.dzisiaj zauwazyłem cos dziwnego(moze to normalne Co?) zamknąłem dzwi z pilota i przez przypadek pociagłem za klamke a tu oswieciło sie oswietlenie w aucie i po chwili zgasło> czy to normalne??moze mam cos pojebane z elektryka??a jesli to tak ma byc to pomyslałem sobie zeby podłaczyc jakos ta klamke z syrenka od alarmu i jak by ktos w nocy chciał wejsc do auta to by wyła syrena.co wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 To normalne,jak przestawisz pstryczek od lampki tej koło lusterka wstecznego w inną pozycję to nie będzie się tak zapalać. Co do podłączenia alarmu pod to,nie mam pojęcia czy to do zrobienia i jak,ale możesz popróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
firefox83 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Całkiem normalne.Niemasz się czym przejmować <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gustuff Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 a nie ma to przypadkiem czegos wspolnego z podgrzewanym zamkiem? tak mi sie wydaje, ze sie swiatlo swieci jak w aucie jest taki bajer... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenon Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Co do podłączenia alarmu najlepiej wpiąć sie w przewud wchodzący do lampki wtedy po otwarciu dzwi lup po pociągnięciu klamki włonczy sie alarm nawet jak przestawisz pstryczek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 u mnie dzieje sie to samo zamek jest podgrzewany ale nie mam pojecia czy jedno z drugim ma cos wspolnego pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kri$$ Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 u mnie jest podgrzewany zamek i jak się pociągnie za klamkę, to się podświetla wnętrze... z tego co wiem to jedno ma dużo wspólnego z drugim... edit: BMW Sport http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?t=24324&highlight=podgrzewany+zamek BMW-klub.pl http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=66693&highlight=podgrzewany+zamek pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi