rumunm5 Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 czy ktos nieorietuje sie co potrzebne jeszcze jest do tego telefonu prucz anteny bo mam zamiar kupic tele bo kiedys moja bumka miala tylko niewiem czy takiego.i gdzie to ustroistwo jest montowane ja mysle ze w chowku pomiedzy siedzeniami mowimy oczywiscie o e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 obawiam sie że może nie działać, kiedyś inne pasma były :evil: ale trzeba fachowców komórkowców popytac :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 Jezeli ma wejscie na karte sim to bedzie dzialac a z podlaczeniem to chyba elektryk.. <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2006 to moze byc jeszcze na te duze karty, z ktorych sie wylamywalo SIM'a (czy ktos to jeszcze pamieta? ) i raczej bedzie chodzilo na starym zakresie GSM, ale z tym nie ma problemu, bo to jeszcze dziala (mam gdzies w szufladzie starenka Nokie 5110, ktora jest na tym zakresie wlasnie) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 to moze byc jeszcze na te duze karty, z ktorych sie wylamywalo SIM'a (czy ktos to jeszcze pamieta? ) i raczej bedzie chodzilo na starym zakresie GSM, ale z tym nie ma problemu, bo to jeszcze dziala (mam gdzies w szufladzie starenka Nokie 5110, ktora jest na tym zakresie wlasnie)pozdrawiam kiedyś był 1800mhz teraz juz 800, a nokie 5110 były na 800 :wink: 5130 miały jeszcze 1800 :!: nowsze komórki chodzą w odbydwu zakresach już, ale jak to z tel. do beemki to nie mam pojęcia :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pi3s Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 to moze byc jeszcze na te duze karty, z ktorych sie wylamywalo SIM'a (czy ktos to jeszcze pamieta? ) i raczej bedzie chodzilo na starym zakresie GSM, ale z tym nie ma problemu, bo to jeszcze dziala (mam gdzies w szufladzie starenka Nokie 5110, ktora jest na tym zakresie wlasnie)pozdrawiam kiedyś był 1800mhz teraz juz 800, a nokie 5110 były na 800 :wink: 5130 miały jeszcze 1800 :!: nowsze komórki chodzą w odbydwu zakresach już, ale jak to z tel. do beemki to nie mam pojęcia :cry: a nie 900MHz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 Jasne, ze ten telefon dziala na 900 MHz wiec cala europa spokojnie a 1800 to jest gdy 900 jest zajete. W tym telefonie jest wejscie na duza karte wiec jak mamy małego czipa to wkladamy w duza zaklejamy tasma i wsuwamy i chodzi. Ja mam oryginalnie taka przejsciowke na duza z sieci TIM bo auto z Wloch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2006 fakt pomyliło mi sie, sory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi