dm414 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 witam mam problem z moją bumą e34 520i 24v z 94roku. Poz zamknięciu kluczykiem centralnego zamka od strony kierowcy zamykają się wszystko oprócz drzwi pasażera, a jak zamykam od strony pasażera to sie zamykają wszystkie, tak samo jest z otwieraniem co to może być czekam na rady?>? czy to może już starość siłownika/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 moze wystarczy przeczyscic mikrostyki. u mnie (tzn u ojca) w e34 pomoglo bo prawe tylne drzwi sie nie zamykaly i nie otwieraly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dm414 Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 tam pod tapicerkę?? przy łączeniu siłownika z wiązka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 tak, zgadza sie. ja dalem do przeczyszczenia do elektromechanika to zaplacilem za to 20zł. nie wiem czy duzo bo moze mozna to zrobic samemu, ale nie wiedzielismy czemu tak jest a jak sie pojechalo to koles powiedzial co pewnie sie zepsulo, przeczyscil i zadzialalo :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi