Grazer Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Po wymianie klocków i czujnika zużycia, przejechałem ok 200 km i kontrolka wciąż świeci. Zaczyna mnie to już wkurzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoRzAn Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2008 Miałem to samo co piszesz. Podobno trzeba bylo podpiąć pod kompa Bumę i błąd skasować. Ale ja zrobiłem jak na forum gdzieś poradzili i odłączyłem akumulator na 10 min. I błąd sam się skasował <bmw_1> . Tylko że nie wiem jak u ciebie bedzie czy pomoze i czy mozna to robic w e46 ???? Aaaaa i Pozdro dla Częstochowy byłem tam ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek44 Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Ja to poprostu odlaczylem ten czujnik bo juz mnie szlag trafial. Mozna tez zaroweczke w zegarach wyciagnac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Ja wymieniłem czujnik klocków i kontrolka zgasła dopiero po kilku dniach, nie wiem ile km przejechałem, ale zgasła sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi